Освен за средна телесна повреда, срещу Марчо има и друго

...
Освен за средна телесна повреда, срещу Марчо има и друго
Коментари Харесай

Потрес! Арестуваха Обичана Българска Тв Звезда! Извършил Е Зверство С Мъжа На Обичана Българка!

Освен за междинна телесна щета, против Марчо има и друго висящо дело – за обир, съпроводено с побой над юноша поради килната антена на автомобил, написа „ Телеграф ” след информация в Софийска районна прокуратура и Софийски областен съд. И двете каузи са от предходната година. Марков е първенец на България по кикбокс, вицешампион на България по типичен културизъм, бил се е в ММА. За по-широката аудитория обаче той става прочут едвам през 2014 година, когато взе участие в ТВ риалитито „ Сървайвър Камбоджа ”.

След като излиза от ТВ формата Марков се връща към сивото всекидневие – през деня в залата, а вечер – защита на нощни заведения. Все още омаян от блясъка на прожекторите обаче той трансформира всекидневието на жертвите си в същински сървайвър. И двете случки са наситени с изключителна свирепост. При едната потърпевш клиент на столичен клуб в Студентски град преди повече от година. Тогава в клуба две компании се спречкали. Марчо и останалите гардове извели един от посетителите, взели участие в разправията пред клуба. Тогава Сървайвъра „ нанесъл удари с крайници в главата ” на младежа, твърди държавното обвиняване. Момчето паднало и си блъснало неприятно главата. В резултат получило черепно-мозъчна контузия. Така паралелно до купите си, Марчо наредил и обвиняване за междинна телесна щета.

Другото е за побой и обир. Случката още веднъж се разиграла в столицата преди година и половина. Една вечер юноша се прибирал дружно с приятелката си от бар. Двамата минали по столичната ул. „ Св. Климент Охридски ”. Там развеселеното момче закачило антената на паркиран на улицата бляскав „ Лексус ”. От близкото заведение ядосан изскочил Марчо дружно със собствен приятел. Двамата погнали злосторника пред смаяния взор на приятелката му. След къса гонка той бил хванат. Сървавъра му хвърлил здрав бой. След като му вкарал няколко шута в корема и до момента в който жертвата е свита на кълбо, Марчо му отмъкнал златния ланец, часовника, портфейла и една флашка.

След присъединяване си в „ Сървайвър ” Марчо натупа и брачна половинка на Жени Калканджиева – Тачо. Случката още веднъж се разиграла в столичен клуб в Студентски град, където Марков бди за реда. Тачо пък си го отнесъл, откакто тормозил диджея да пуска неведнъж една и съща ария. Накрая на диджея му писнало и извикал защитата да изгони нахалния клиент и Тачо бил позорно изхвърлен от Марчо. ММА боецът тогава упрекна мъжа на хубавицата, че буйствал и тормозил клиентите и по тази причина се наложило да бъде „ изолиран ”. Тачо пък от своя страна се оплака, че бил обичай. Миналата година Марчо лъсна като част от групата на Божидар Кузманов – Божо Кравата, който пък стана прочут около стрелбата против несебърския наркобос Димитър Желязков – Митьо Очите.

По време на пукотевицата в ресторант „ 4 YOU ”, следен от Кравата, смъртоносно бе улучен и един от гардовете на Очите. Самият наркобос също е ранен, само че по знамение оцеля. След престрелката Кравата, Сървайвъра и още четирима от групата се покриха. Малко по-късно обаче се предадоха. Тогава всички отнесоха обвиняване от Спецпрокуратурата. Сървайвъра и Кравата се срещнали на морето, където Божо развива бизнес, а Марчо заработва като защита, настояват осведомени. Засичат се по-късно и в Студентски град, където Кравата изтърпява мярката си за неотклонение „ домакински арест ”, а Марчо пък захлебва в локалната чалготека. Очевидно обаче приходите не са били задоволително за Марков, защото, по данни на спецпрокуратурата, Марчо се забърква и в пернишката тайфа за рекет на Марио Евтимов. Групата бе разрушена преди две седмици при спецоперация на ГДБОП и държавното обвиняване. Петчленната бригада събирала задължения за колекторска компания наета от офис за разпределяне на бързи заеми в Перник и Радомир. Преди два дни Апелативният спецсъд остави Марчо в килията, като един от претекстовете бе трите други висящи производства против него.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР