Освен за осъществяване на видео конференции, отскоро платформата Zoom има

...
Освен за осъществяване на видео конференции, отскоро платформата Zoom има
Коментари Харесай

Стопани осиновяват кученца онлайн

Освен за реализиране на видео конференции, неотдавна платформата Zoom има още едно приложение – осиновяването на домашни любимци. Идеята е на компанията за кучешка храна Pedigree, която дружно си партнира с Хуманната асоциация на град Нашвил, с цел да обезпечи на въодушевени стопани опция да си изберат нов приятел напълно онлайн.

В три дни от месец май всеки ще може да се включи във виртуална среща с кученца за осиновяване. Всички разноски по този развой, в това число и за съоръжение на приюта, от който са животните, се поемат от марката, съобщи Marketing Dive.

За Pedigree това е опция да построи преданост и известност измежду потребителите, както и да събере съществена демографска информация – местоположения и имена. С плана е ангажирано подразделението на креативната организация BBDO в Ню Йорк. Екипът е създал специфичен уеб страница за събитието.

От началото на изключителното състояние се следи скок на осиновяването на животни – някои приюти даже останаха изцяло празни за първи път от основаването си.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР