Освен за осъществяване на видео конференции, отскоро платформата Zoom има

Освен за осъществяване на видео конференции, отскоро платформата Zoom има ...

Стопани осиновяват кученца онлайн.


Освен за осъществяване на видео конференции, отскоро платформата Zoom има още едно приложение – осиновяването на домашни любимци. Идеята е на компанията за кучешка храна Pedigree, която заедно си партнира с Хуманната асоциация на град Нашвил, за да осигури на ентусиазирани стопани възможност да си изберат нов другар изцяло онлайн.

В три дена от месец май всеки ще може да се включи във виртуална среща с кученца за осиновяване. Всички разходи по този процес, включително и за оборудване на приюта, от който са животните, се поемат от бранда, предаде Marketing Dive.

За Pedigree това е възможност да изгради лоялност и разпознаваемост сред потребителите, както и да събере основна демографска информация – локации и имена. С проекта е ангажирано подразделението на творческата агенция BBDO в Ню Йорк. Екипът е разработил специален уебсайт за събитието.

От началото на извънредното положение се наблюдава скок на осиновяването на животни – някои приюти дори останаха напълно празни за първи път от създаването си.

Източник: manager.bg