Освен важните и сериозни новини, всеки ден по света и

...
Освен важните и сериозни новини, всеки ден по света и
Коментари Харесай

Седмицата в абсурди

Освен значимите и съществени вести, всеки ден по света и у нас се случват впечатляващи парадокси. Actualno.com събра неуместните вести от миналата седмица, тъй като иронията и сарказмът са част от живота ни и около тях се прокрадват доста значими събития, заслужаващи внимание. Абсурдите са значими, тъй като откакто им се удивим и посмеем от сърце, разбираме каква смяна ни е нужна, с цел да живеем по-добре.
В последователен порядък, седмицата в парадокси наподобява по този начин:

ДЪРЖАВА И РЪКОВОДСТВО: В БДЖ НЯМА НЕРЕДНОСТИ, КУХИ ДЛЪЖНОСТИ, РЕМОНТИ И ИЗВЪНРЕДЕН ТРУД
В БДЖ няма нередности, поради които да се подават оставки, поправки на локомотиви не се правят, а ексклузивен труд на процедура не се поставя. Около това се сплотиха транспортният министър Ивайло Московски и управлението на БДЖ.
Коментар на Actualno.com: Значи и тук " Всичко е тъкмо! "
МИТРОПОЛИТ ГАВРИИЛ съдебна експертиза ОТКАЗА ОТ ДУМИТЕ СИ, ЧЕ " ДЖЕНДЪР " ЗНАЧИ " АД ", БИЛ ПОДВЕДЕН
Коренът на думата " джендър " няма общо с корена на думата " джендем ", която значи пъкъл. Твърдението за идентичния генезис на двете думи бе на Ловчанския митрополит Гавриил, който се оказа, че е бил измамен от експерт по филология, оповестиха от Ловчанската Света митрополия.
Коментар на Actualno.com: И църквата няма нищо общо с благочестие и добрина, само че опитите да бъдем подведени не престават
ОКАЗВАМЕ ЕКСПЕРТНА ПОМОЩ НА МАКЕДОНИЯ В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО
България е подготвена да окаже експертна помощ на Република Македония във всички сфери на опазването на здравето. Това стана ясно по време на диалози на министъра на опазването на здравето Кирил Ананиев с македонския му сътрудник Венко Филипче в София.
Коментар на Actualno.com: Горките македонци.

МЪЖ ОТ ПЕЩЕРА НЕ МОЖА ДА УБЕДИ СЪДА, ЧЕ 3 ТОНА РАКИЯ СА ЗА ЛИЧНА КОНСУМАЦИЯ
Мъж от Пещера не съумя да убеди Районния съд в града, че откритите в дома му 2 869 литра алкохол без данък са били за персонална консумация. Мъжът несполучливо опита да апелира наложената му рекордна санкция от 30 604,08 лв..
Коментар на Actualno.com: Какъв е този безочлив съд?! То след заделените литри за сватби и кръщенета на деца и внуци за индивида нищо няма да остане.
Министерство на вътрешните работи ОТЧЕТЕ ДРАСТИЧЕН СПАД НА ПРЕСТЪПНОСТТА
18% спад на умишлените убийства, понижаване на кражбите на коли и общо понижаване на престъпността за последните 2 месеца. Това сподели вътрешният министър Валентин Радев по време на месечния доклад за активността на ведомството. " Посегателствата по отношение на МПС са 32% - още веднъж бележим спад. Наркотиците са намаляли с 20,4%. Повиши се и разкриваемостта на закононарушенията през 2017 година спрямо 2016 година – за убийствата да вземем за пример съвсем със 100% “, сподели още министърът.
Коментар на Actualno.com: Щом статитиката споделя, че живеем по-добре и по-сигурно, кои сме ние да възразяваме?

БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВНАСЯ ОВЧАРИ ОТ БИВШИТЕ СЪВЕТСКИ РЕПУБЛИКИ
Асоциацията на овцевъдите и козевъдите е отправила публично искане до Министерството на труда и обществената политика да ѝ бъде позволено да внесе 1000 овчари от някогашните руски републики и от българските общности в Молдова, Украйна и Бесарабия.
Коментар на Actualno.com: Хубаво ни споделяше Бойко да ставаме овчари, ние - не. Сега - импорт.

КАРАКАЧАНОВ ИСКА РЕФЕРЕНДУМ СРЕЩУ ГЕЙ БРАКОВЕТЕ И ДЖЕНДЪР ПОНЯТИЯТА
Вицепремиерът и боен министър Красимир Каракачанов разгласи, че ще провокира референдум против гей браковете и джендър понятията в просветителната и правната система на България.
Коментар на Actualno.com: А ние желаеме референдум против малоумните референдуми. Даже Валери Симеонов, който е надалеч по-напред в материала по специалноста за умното и малоумното, небрежно организира отдалечена лекция на Каракачанов.
ПЕС: Българска социалистическа партия ГЛАСУВА " ЗА " ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ В ЛИСАБОН
Българска социалистическа партия е гласувала " ЗА " Истанбулската спогодба предходната година. Това се споделя в позиция на ПЕС по отношение на отхвърли на Българска социалистическа партия да ратифицира Истанбулската спогодба.
Коментар на Actualno.com: Тъй като комунистите са оперирани от позор и почтеност в ранна детска възраст, никаква изненада.
КАК съдебна експертиза ПИШЕ " ПРЕДСЕДАТЕЛ "?
В деня за респект към жертвите на комунизма стотици политици и жители отдадоха своята респект към жертвите на режима. Беше сервира и венец от името на Веселин Марешки. На него обаче пишеше " Зам.-преЦедател Веселин Марешки ".
Коментар на Actualno.com: Грамотността е прелестно умеене, само че очевидно от дълго време незадължително за родните ни политици или екипите им.

КАРАНИКОЛОВ: НЕ Е ТОЛКОВА ГОЛЯМ ДЕЛЪТ НА СИВАТА ИКОНОМИКА
По публични данни не е толкоз огромен делът на сивата стопанска система. Продължава обаче битката с нея и тя дава резултат. Това сподели икономическият министър Емил Караниколов.
Коментар на Actualno.com: Ето - още една сфера, в която " Всичко е тъкмо! "
СПОРЕД ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА АИКБ ЛИПСАТА НА РАБОТНА РЪКА Е ПО-ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ ОТ КОРУПЦИЯТА
Най-острият проблем е неналичието на човешки запас – той изпревари и корупцията. Това съобщи ръководителят на АИКБ Васил Велев.
Коментар на Actualno.com: А може би когато корупцията стартира да ни наподобява като проблем, и драмата с работната ръка ще се реши?


Етикети:
Предишна Случайна вест Следваща ОЩЕ ОТ Общество  Ще се употребяват дронове при инспекции на язовири на труднодостъпни места Ще се употребяват дронове при инспекции на язовири на труднодостъпни места  4-годишният наследник на министър Московски е починалото дете в Боровец 4-годишният наследник на министър Московски е починалото дете в Боровец  Ето къде се анулира грипната зараза от на следващия ден Ето къде се анулира грипната зараза от на следващия ден  Инспектират язовирите с дронове Инспектират язовирите с дронове  В църквата тече подписка против Истанбулската спогодба В църквата тече подписка против Истанбулската спогодба Интервю Още Иван Димитров, " Музикаутор ": Очертава се цялостен безпорядък в областта на авторското право
Законът за авторското право ще бъде изменен - това е към този момент с...
Кметът на Тетевен сезира основния прокурор за продажба на част от Дарин Димитров: Търговище стартира да се трансформира през последните д Рузие Хасанова: " Радиограмофон " е роман за всички, търсещи свобо Бенджамин Ладуиг: Всяко дете с аутизъм има неповторим метод на изра коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image Акция " Тебешир " пред Министерски съвет в...
Поредна вечер на митинги в столицата в отбрана на Национален парк " Пирин ". Шествието потегли от Министерството на младежта и спорта, про...
И Чехия вкара отпуск по бащинство Ученичка стреля и рани свои съученици в Ло... Съединени американски щати обявиха, че ще продължат да организират... Новините: Най-важното за деня, 1 февруари НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image 4-годишният наследник на министър Московски е...
При драматичен случай с моторна шейна през днешния ден почина дребният наследник на министъра на превоза, осведомителните технологии и известията Ивай...
Честваме Зимна Богородица Перу - едно забравено закононарушение В Асеновград пропада път, построен за благи... Гледайте онлайн: Политическият изпит на С... НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image Симеонов против Каракачанов за референдум...
Вицепремиерът Валери Симеонов и съпредседател на " Обединени патриоти " назова " глупотевина " концепцията на сътрудника си Красимир Каракачанов з...
" Гейовете на сапун " и всички да са спокойн... (+18) Скандалният клип, който сплоти Руси... Нинова: Никога на интернационален конгрес не съ... Горанов: Няма да подвигаме налозите за остарели...  www.expert.bg  Китай санкции 19 банки поради измами за милиарди Китай санкции 19 банки поради измами за ми...  Солиден растеж на пазара на геймърски монитори Солиден растеж на пазара на геймърски мони...  България и още седем страни ще внасят повече пари в бюджета на ЕС * България и още седем страни ще внасят п...  Проверки на язовирите ще се вършат и с дронове Проверки на язовирите ще се вършат и с д...  www.iwoman.bg  5 ястия, наложителни за българската стопанка 5 ястия, наложителни за българската дом...  Кейт Ъптън упрекна дизайнера на Guess в полов тормоз Кейт Ъптън упрекна дизайнера на Guess в с...  Най-големите секрети на зодиите - част 2 Най-големите секрети на зодиите - част 2  Уроците, които всяка зодия би трябвало да научи през 2018 Уроците, които всяка зодия би трябвало да нау...  http://www.sportlive.bg  Роси: Новите попълнения ще са ни от изгода Роси: Новите попълнения ще са ни от полз...  Ибрахимович няма да напуща Юнайтед, завръща се в игра този месец Ибрахимович няма да напуща Юнайтед, зав...  Вавринка идва на мястото на Григор Димитров в София Вавринка идва на мястото на Григор Димит...  Левски с поврат против австрийци в дебюта на трима нови Левски с поврат против австрийци в дебюта... Интервю Още Иван Димитров, " Музикаутор ": Очертава се цялостен безпорядък в областта на авторското право
Законът за авторското право ще бъде изменен - това е към този момент с...
Кметът на Тетевен сезира основния прокурор за продажба на част от Дарин Димитров: Търговище стартира да се трансформира през последните д Рузие Хасанова: " Радиограмофон " е роман за всички, търсещи свобо Бенджамин Ладуиг: Всяко дете с аутизъм има неповторим метод на изра Нови Най-четени Най-коментирани Седмицата в парадокси (29 януари - 2 февруари)... 39 0 Ще се употребяват дронове при инспекции на язовири на труднодостъпни мест... 65 0 Официално: Вавринка ще взе участие в шампионата в София... 393 0 Сръбски деятел прекъсна лекция на американския дипломат в Ниш и поис... 114
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР