Освен в реклами и във филми, Диляна Попова често участва

...
Освен в реклами и във филми, Диляна Попова често участва
Коментари Харесай

Защо Диляна Попова раздава крошета и целувки

Освен в реклами и във филми, Диляна Попова постоянно взе участие и в разнообразни обществени акции. В края на 2018 година моделът ефективно се включи в самодейността " Да създадем фермите за кожи история ", която се показва с несъгласието животни да бъдат убивани, поради производството на разнообразни произведения от скъпите им (за някои) кожи.

Сега от профила на Диляна Попова в Instagram виждаме, че е решила да поддържа друга не по-малко значима идея. Моделът показа видео, в което ни показва по какъв начин поставя боксовите си ръкавици, след което раздава няколко крошета на мъжка кукла. Когато завършва с ударите обаче, Диляна стартира да целува спонтанната си " боксова круша ".

Видеото приключва с надпис с обръщение: " Домашното принуждение е наказуемо. Има опция, която ще понесе ударите ", след което е споделен телефонът на " Фондация Анимус ", с която можем да се свържем, при положение, че имаме проблем от такова естество или сме станали очевидци на домашно принуждение.

View this post on Instagram
A post shared by (@dillyanapopova) on May 4, 2020 at 2:34am PDT

Много от почитателите на моделът я похвалиха за страхотните удира, които демонстрира по време на видеото, като в коменнтарите си написаха, че няма нещо, с което Диляна може да се захване и да не се оправи ослепително.
 Диляна Попова, коронавирусът, домашната изолираност и замиманията на моделът у дома
Интересните занимания на Диляна Попова вкъщи

Който пътувал, пътувал
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР