Освен в клипове Андреа категорично отказва и участия. В последно

...
Освен в клипове Андреа категорично отказва и участия. В последно
Коментари Харесай

Мрежата Завря След Новите Снимки На Андреа

Освен в клипове Андреа изрично отхвърля и участия. В последно време името на Андреа липсва от афишите на известните столични чалготеки. Родената в София певица се отдава напълно на екзотични пътувания по места, на които никой не я разпознава.

Андреа фрапантно изпълня през последните две години и настойчиво заобикаля родните всемирски мероприятия. Всеки един миг, в който се появи, незабавно се намират недоброжелатели, които да покажат образно какъв е действителният й образ и бълват фотоси на подпухналата и напълняла чалга изпълнителка.

През миналата седмица певицата, чието същинско име е Теодора Андреева, участва на рожден ден на прочут гримьор в столичен клуб. Оказва се, че фотосите в профила й в инстаграм още веднъж фрапантно се разминават с действителността.

“Освен качените килограми гърдите на фолкдивата са много увиснали макар имплантите, които има” – установяват недоброжелатели в мрежата, написа България през днешния ден. Според слуховете меланхолия мъчи 32-годишната русокоска. Това е и повода тя да не съумява да се одобри в действителния си образ и основава съзнателно подправен подобен в интернет.

 andrea
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР