Освен удоволствие и радост, сексът във „Фермата“ предизвика раздразнение и

...
Освен удоволствие и радост, сексът във „Фермата“ предизвика раздразнение и
Коментари Харесай

Секс скандал взриви „Фермата“ СНИМКИ

Освен наслаждение и наслада, сексът във „ Фермата “ провокира неспокойствие и яд. Недвусмислените звуци, долитащи от леглото на двама от участниците, изнервиха останалите мъже и дами в шоуто, и станаха мотив за разкол.

След като в продължение на месец единствено се натискаха и целуваха, маникюристката Силвия и треньорът Сами Хоссни най-накрая пристъпиха към деяние, а пъшкането им огласи дребната стая, която разделят с Веселка, Красимира и Митко Калайджиев.



От пристрастеността им леглото се разскърца нетърпимо и разбуди съквартирантите им. Въпреки че лишиха от сън всички, двамата не се тормозиха и на сутринта косвено признаха какво са правили цяла нощ.



Сексът сред Силвия и Сами обаче вбеси Митко, който беше прогнил от работа, само че не можа да мигне от скърцането, прецизира в. Монитор.

"Събудих се в 2 и не съумях да заспя до 5. Държите се като 12-годишни инфантили. Бесен съм! Започва да ми писва! “, разлюти се той.

За да не слушат любовните стонове, двамата с Красимира се реалокираха да си приказват в лятната кухня, до момента в който пристрастеностите в спалнята се охладят.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР