Освен това с тях са Китай и Иран – алтернатива

...
Освен това с тях са Китай и Иран – алтернатива
Коментари Харесай

От медии се лее: Момчетата от ХАМАС малко се поувлекли, кипнала им кръвта – евреите да преглътнат. Наистин...

Освен това с тях са Китай и Иран – опция на „ груповия Запад “, отпред с мракобесните Съединени американски щати. Чухме даже, че избиването на стотици в Буча, Бахмут и другаде са украински инсценировки. Както американците фалшифицирали кацането на луната в холивудско студио.

 

Вярно, че някои съветски солдати си изпуснали нервите и разстрелвали мирни украинци по улиците, в къщите и магазините, че изнасилват дами и девойки, че палят и грабят, само че на война нервите са опънати и се случват такива неща.

 

Най-добре Киев и Зеленски да мирясат, че да се оправи ситуацията и в България, което е зле, тъй като оказваме помощ на „ укрите “…

 

С тази перверзия даже свикнахме.

 

И ето от 7 октомври, от черната събота за Израел към този момент чуваме: евреите няма за какво да желаят да унищожават ръководителите и деятелите на ХАМАС, тъй като щели да се появят нови на тяхно място. Терористичното нахлуване против Израел не било тъкмо терористично, тъй като имало тия от ХАМАС били възпитани да водят война от дребни и нямало да се откажат. Не е доста хубаво, че изнасилват и избиват почтени на кг, че отвличат и влачат хора като плячка в пикапи (съвременен вид на руските революционни тачанки – картечници в каросерията), да подлагат деца на обществен линч, да крещят „ Аллах Акбар “ върху трупове на старци и невръстни, само че се случват такива неща. Хайде Тел Авив да седне добродушно да договаря с терористите, да чуе техните претенции и да стартира да ги извършва, с цел да им върне ХАМАС стотиците отвлечени бойци и цивилни. Защото ХАМА са насилници, могат да убиват, убиват и убиват подло, без да им мигне окото. А зад тях са Иран и Русия – все мощни страни, които също нямат проблем с избиването на хора.

 

Анализатори – множеството от редиците на тайните ни служби и разузнаване, - повтарят ли повтарят мантрата, че израелците са тези, които би трябвало да преглътнат „ в името на мира “. Освен всичко друго, този цинизъм, облечен в миротворни изречения, издава стилът на образование и какви полезности се изповядват в тези структури. Между тях има и публицисти. И медии, които драговолно дават място и време за сходни тези. Всички тези подготвени манипулатори биват представяни като специалисти. Те в действителност са такива, само че по агитация на насилието, диктаторите и тероризма. Доста изобретателни са: постоянно с белия гълъб на мира в ръцете и маслинова клонка на главата. Защитниците на МОЧА напряко се просълзяват...

 

В същото време се леят репортажи от Франция, Съединени американски щати, Германия, Австралия, Англия и даже от София, където бранители на ХАМАС крещят щастливи от тези, които потопиха в кръв цели селища в Израел. Но за какво сте в тази страни, принадлежащи към " прогнилия запад ", а не в процъфтяващите Иран, Русия и Китай, да вземем за пример? Не очаквам отговор.

 

Да защитаваш убийците, е извратена агитация, която внушава смирение на едни, поради разюзданата експанзия и грубост на психопати.

 

Дали инцидентно терористите от ХАМАС са кръстили башибозушките си нападения на израелска територия „ специфична интервенция “ – като онази на Путин в Украйна?

 

В Талмуда, главният дирек на юдаизма и върховен нравствен и интелктуален извор за евреите, написа:

За индивида има шест характерности: три, по които наподобява на животно и три - на ангел.

 

1.       Човек яде и пие като животно;

2.       Размножава се като животно;

3.       Изхожда се като животно.

 

***

4.       Има разсъдък като ангел;

5.       Ходи изправен като ангел;

6.       Говори на заветен език.

 

Този откъс е употребен като епиграф към романа „ Град ” („ Місто ”, 1928 година – б.а.) на украинския публицист Валериан Подмогилни. — Tractate Avot.

 

Няма и не може да има пояснение и причини за насилието. Никакви планове за нов международен ред, „ руский мир “ и „ заветен джихад “ не могат да оправдаят лудите проекти на безспорни психопати.

 

Позорно е българи, които са част от нация, съпричастна на арменци по време на геноцида, на тракийци, прокудени от земите им, на македонци - наши братя и сестри, на евреи, с които сме дружно от епохи, да прокарват подлото: Това е ситуацията, ХАМАС и другите сходни терористични организации ще продължат да избиват, палят и насилват, тъй като по този начин са научени от дребни. По-добре да привикваме.

 

Издържаме с наши пари сходни " анализатори/коментатори ", а след това плачем за децата си, когато върху тях се стовари диващината на примитиви, които не могат да управляват страстите и хормоните си?

 

Решението е: да бъдат спирани по всевъзможен начин всякога, когато изгубят разум. Независимо от кое място идва заплахата.

 

Огнян Стефанов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР