Освен това Русия предупреди, че има риск преговорите да приключат

...
Освен това Русия предупреди, че има риск преговорите да приключат
Коментари Харесай

Преговорите в Женева: Русия категорично няма отстъпва пред САЩ

Освен това Русия предизвести, че има риск договарянията да приключат бързо. Те ще се проведат в Женева, Брюксел и Виена, само че РИА цитира заместник-външния министър Сергей Рябков, който споделя, че е изцяло допустимо дипломатическите старания ненадейно да приключат и след една среща.

„ Не мога да изключа нищо, това е изцяло вероятен сценарий… не би трябвало да има илюзии по този въпрос ", сподели той. " Разбира се ние няма да създадем никакви отстъпки под напън и под закани, които непрекъснато се насочат от западните участници в идните договаряния “, сподели още Рябков.

Междувременно съветската делегация към този момент е пристигнала в Женева. В състава й влизат представители на министерството на външните работи и министерството на защитата. Делегацията се оглавява от Рябков, а американската дипломация ще бъде представлявана от първия заместник-държавен секретар на Съединени американски щати Уенди Шърман. Утре ще бъде главният ден от договарянията, само че още довечера ще се организира по този начин наречена „ предварителна част “ от диалозите.

Русия изиска гаранции за своята сигурност, като писмен ангажимент, че Северноатлантическият алианс няма да се уголемява повече на изток, в това число с Украйна. Западът към този момент отхвърли тези нейни условия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР