Освен това може да се шегува и да демагогства като

...
Освен това може да се шегува и да демагогства като
Коментари Харесай

Изкуствен интелект IBM Debater надделява в споровете с човека

Освен това може да се майтапи и да демагогства като хората

AI софтуерът IBM Debater може да поддържа връзка с хората по всевъзможни тематики

Изкуствен разсъдък, вграден в суперкомпютър на IBM, може да води разговор с всеки човек и освен това – да спори с хората и да ги побеждава в словесните дуели, без даже да употребява познания от интернет.
още по тематиката
IBM Debater борави с голяма по размер информация, съхранявана в суперкомпютъра, с помощта на която AI софтуерът може да поддържа връзка с хората по всевъзможни тематики. Това е направено с концепцията машината да не се обръща за подпомагане към интернет.

Изкуственият разсъдък е кадърен да употребява базата, с цел да води образован разговор и да спори с хората, като привежда причини, а не просто да упорства за своето мнение. Това бе демонстрирано „ онлайн “ от IBM на скорошно събитие в Сан Франциско.

Според участници в демонстрацията, машината на IBM привежда доводи, които са по-съдържателни, само че индивидът остава по-добър при изложение на своите мисли. Разработчиците на IBM Debater обаче напредват – те са вградили в изкуствения разсъдък качества да се майтапи и да демагогства като хората.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР