Освен това изтрива ненужните данни и освобождава мястоС помощта на

...
Освен това изтрива ненужните данни и освобождава мястоС помощта на
Коментари Харесай

Portable Privacy Eraser Free – заличава следите

Освен това изтрива ненужните данни и освобождава място

С помощта на Privacy Eraser Free можете да заличите интензивността си в уеб и на локалния районен съд

Портативната версия на приложението Privacy Eraser Free може да се употребява комфортно от флашка на всеки компютър, без апаратура, с цел да изтрие историята на сърфирането в мрежата и следите от последните интензивности на Windows потребителя.

За да ползвате дейно Portable Privacy Eraser Free, задоволително е единствено да свалите zip файла на програмата, да го разопаковате и да пуснете изпълнимия файл, който стартира да сканира компютъра и ви дава опция да заличите следите от интензивността си в уеб и на локалния районен съд.

С помощта на Portable Privacy Eraser Free можете да извлечете статистика за наличните за заличаване регистрови ключове и стойности, както и на файлове и папки за унищожаване дружно с информация за техните размери.

Резултатите от сканирането се демонстрират в няколко категории, съответстващи на конфигурираните уеб браузъри, употребяваните приложения или Windows Explorer. След това можете да изберете уместно деяние всред „ Quick Clean ” (Бързо изчистване), „ Clean and Restart ” (Изчисти и рестартирай) и „ Clean and Shutdown ” (Изчисти и изключи).
още по тематиката
Предвидени са няколко раздела, които разрешават настройки на интервенциите в процеса на почистване – „ Windows ” за систематичните данни, „ Browsers ” за данните от браузърите и „ Applications ” за приложенията.

Нещо повече, модулът „ File Shredder ” дава опция за непрекъснато заличаване на чувствителни файлове от системата, като понижава в огромна степен шанса да бъдат възобновени. По сходен метод, „ Drive Wiper ” отстранява скритите области с данни от диска.

Наличен е още модул „ Tools ” за достъп и работа със систематични принадлежности като Windows Startup Manager, Uninstaller и System Restore. Като цяло, тази безвъзмездна стратегия освен заличава следите от интензивността на потребителя, само че и освобождава пространство за предпазване, изтривайки ненужните данни.

Даунлоуд: Portable Privacy Eraser Free
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР