Освен съпрузи, Дейвид и Виктория Бекъм са и родители за

...
Освен съпрузи, Дейвид и Виктория Бекъм са и родители за
Коментари Харесай

Какво прави Дейвид Бекъм в 3 през нощта

Освен съпрузи, Дейвид и Виктория Бекъм са и родители за образец. Те обичат да прекарват времето си с четирите си деца и умеят да се забавляват същински, когато са всички дружно.

Както множеството мъже, Дейвид Бекъм си е едно пораснало момче, което обича да се връща към детските си години, изпълнени с всевъзможни игри. А брачната половинка му го издаде какво е най-новото му занимание, което скапва ежедневния темп на фамилията.

Бившият футболист се е запалил по конструкторите Lego около щерка си Харпър. И то дотам, че може да не спи цяла нощ, до момента в който не се оправи с следващата комплицирана задача. В случая от предишния уикенд, това е замъкът Хогуортс от поредицата за Хари Потър.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от David Beckham (@davidbeckham.update) на Сеп 8, 2019 в 8:31 PDT

Виктория Бекъм показа в профила си няколко къси видеа, на които виждаме по какъв начин Дейвид по този начин се е вглъбил в подреждането на конструктора от 6000 елементи, че е изгубил визия за времето .
 Дейвид Бекъм, British GQ и следващото самопризнание
Дейвид Бекъм отново е на върха

Заслужена премия

От 21:45 до 3 след среднощ отдаденият баща не се е предал пред съвсем непостижимата задача да сглоби замъка за своята дребна принцеса, осведоми ни Виктория. Е, сигурни сме, че не се е отказал, а е завършил сполучливо следващата си задача като супер баща .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от David Beckham (@davidbeckham.update) на Сеп 8, 2019 в 8:38 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР