Освен с успехите на филма Роди се звезда и слуховете

...
Освен с успехите на филма Роди се звезда и слуховете
Коментари Харесай

Лейди Гага, Haus Laboratories, диджейството и новата страст в живота на певицата

Освен с триумфите на кино лентата " Роди се звезда " и слуховете към хипотетичната ѝ връзка с Брадли Купар, името на Лейди Гага не се загатва в последно време.

Истината е, че към този момент сме нетърпеливи да чуем нова музика от нея. Певицата обаче явно е решила да си почине малко от певческата си кариера и да концентрира вниманието си върху друга пристрастеност.

Самата Лейди Гага неотдавна се похвали с няколко фотоси в Instagram профила си, с които опевести на почитателите си за стартирането на собствен козметичен бранд на пазара.

И защото Haus Laboratories е към този момент факт, певицата реши да ги отпразнува и с шумно празненство. Най-интересното към купона, който спретна Гага по случай стартирането на новия си бизнес е, че успяхме да я забележим в една изцяло друга и непозната светлина - тази на диджей.

Billboard пък не пропуснаха да се похвалят с една страхотна фотография, която са създали на DJ Лейди Гага в деяние. Определено можем да кажем, че доста ѝ отива, а защото като сме наясно с музикалния ѝ гений, сме сигурни и че се оправя отлично със сетовете. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР