Освен прохождащи артисти и ученици от професионалните музикални училища, на

...
Освен прохождащи артисти и ученици от професионалните музикални училища, на
Коментари Харесай

Утвърдени артисти се явяват на кастингите на X Factor България

Освен прохождащи актьори и възпитаници от професионалните музикални учебни заведения, на кастингите за пети сезон на X Factor се явяват и не малко към този момент одобрени реализатори. Това са актьори, които не сме виждали в други музикални формати, а такива, които се изявяват на различни подиуми - в операта и театъра, както и такива, които се самопродуцират и имат по няколко осъществени песни и видеоклипове.

„ Много евентуално е спечелилият в този сезон да е от Пловдив. “, разясняват от екипа на музикално шоу №1, след прослушването в града на тепетата. „ Тук срещнахме гении, които са евентуални любимци, както в категориите на девойките и момчетата, по този начин и в тази на 25+ и групите “, допълват те.
 кастинг
Кастингите тази година събират повече участници от предходната, както в Пловдив, по този начин и в София, а онлайн регистрациите не престават, като записалите се към този момент са в пъти повече. Сред някои от най-интересните участници, които екипът на X Factor срещна в Пловдив са мъж, пристигнал чак от Малта, с опит на оперната сцена, рапър с няколко авторски песни, фамилна двойка, събрани от любовта си към музиката, както и квартет от девойки, които с изключение на наложителните песни, бяха подготвили и специфична хореография. Не са малко и участниците със сериозна вокална подготовка, с над 10 години работа с педагози, както и такива, които свирят на най-малко един музикален инструмент.

Чуждестранните появи на кастингите не престават, като някои от участниците даже са подготвили национален фолклор за българското издание на шоуто. Интересна наклонност е, че кастингите у нас връщат и доста българи, които живеят зад граница.

Прослушванията за X Factor не престават на 19 и 20 юни в хотел „ Аква “, Бургас и на 22 и 23 юни във Фестивален и конгресен център, Варна. Последната опция за искащите да покажат музикален гений пред екипа на шоуто ще бъде на 25 юни във Велико Търново.

Кандидатите би трябвало да носят документ за идентичност. Ако са малолетни, да бъдат с родител или компаньон със заверено пълномощие. Трябва да приготвят 2 песни (българска и чужда). Ако им е нужен музикален акомпанимент, е належащо да го носят на флашка или диск.

Актуални новини за шоуто ще откриете на уеб страницата на формата , както и на фейсбук страницата на предаването. По тематиката Рекорден брой чужденци се явяват на кастинга на X Factor България
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР