Освен притежавания луксозен дом в престижния квартал Кенсингтън и невероятната

...
Освен притежавания луксозен дом в престижния квартал Кенсингтън и невероятната
Коментари Харесай

Баровка! Г-Жа Ханджиева Отиде В Тузарски Магазин И Похарчи 16 Милиона! Лошо Й Се Пише!

Освен притежавания първокласен дом в влиятелния квартал Кенсингтън и невероятната сума, изхарчена в " Хародс ", Замира Хаджиева е закупила къща, покрай магазина, както и игрище за голф в графство Бъркшър.

Сега Върховният съд разпореди тя да изясни произхода на благосъстоянието си, в противоположен случай ще загуби собствеността си. Съгласно закона Хаджиева би трябвало да даде цялостен доклад пред Агенцията за битка с престъпността по какъв начин е могла да си разреши покупките и охолния метод на живот.

Джахангир Хаджиев е бил наказан през 2016 година на 15 години затвор за присъединяване в огромна финансова машинация, при която от Международната банка на Азербайджан са изчезнали милиони лири.

Адвокати на Хаджиев са декларирали, че той се е скарал с ръководещото семейство в Азербайджан и е платил цената за това.

Замира Хаджиева е получили разрешение от Хоум офис да живее във Англия, според визовата скица за заможни вложители. От Агенцията считат, че има милиарди лири " мръсни пари ", вложени в английски недвижими парцели, само че е съвсем невероятно притежателите да бъдат упрекнати в " пране на пари ", заради неналичието на доказателства.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР