Освен от безводието, което дълго време мъчи живеещите в района

...
Освен от безводието, което дълго време мъчи живеещите в района
Коментари Харесай

Варненци изнервени от несъответствията за спиране на водата

Освен от безводието, което дълго време мъчи живеещите в региона ул. " Васил Друмев ", която е в ремонт следващ месец, в този момент към този момент те са изнервени и от несъответствията на графика, за прекъсването и стартирането на живителната течност.

Това излиза наяве от сигнал на варненка, пратен до шефа на ВиК, научи кореспондент на Varna24.bg.

Бизнесът ни умира, изяснява тя. Това са заведения за хранене, салони за хубост и други

Хората са към този момент супер изморени от неналичието на вода, от неналичието на вяра, че в миналото този призрачен сън, в който живеят, ще свърши.

Собственик на салон за хубост изяснява, че бизнесът му страда. Клиентите в началото проявявали схващане. Вече и тяхното самообладание се изчерпвало и търсели други места.

Работя с графици. Това е обикновено, защото хората също са на работа, имат и други задължения. Всеки ден научават от уеб страницата на ВиК, къде и от какъв брой до какъв брой часа няма да има вода. Но от известно време почнаха несъответствия.

Обявено е, че от 9 сутринта до 21 часа вечерта няма да има вода. Точно тогава обаче има, споделя притежателят на салон за хубост.

Той разказва и свеж случай. Вчера отказал на клиенти, тъй като било оповестено, че в региона няма вода. Такава обаче имала. Днес не повярвала на известието на ВиК и повеждам няма.

Не знам какво да върша?! Това е някакъв обаян кръг. Ясно е, че би трябвало да бъде завършен ремонта по ул. " Васил Друмев ", само че най-малко обявявайте правилно прекъсването на вода, с цел да може и ние да се съобразим с това. Поболях се от паника, защото прехранвам фамилията си и затрупвам разноски, написа притежателят на салон за хубост до шефа на ВиК-Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР