Освен новите iPad, iPhone и Mac модели, които Apple готви

...
Освен новите iPad, iPhone и Mac модели, които Apple готви
Коментари Харесай

Apple, AirTag и кои са двата продукта на компанията, които ще видим скоро

Освен новите iPad, iPhone и Mac модели, които Apple готви за 2020 година, най-вероятно ще забележим и два нови продукта, за които чувахме няколко пъти през последните две години.

Информацията идва от софтуерния анализатор Минг-Чи Куо, който нормално не бърка в прогнозите си.

Според данни на Куо Apple ще зарадва почитателите си с напълно нова джаджа на име AirTag.

AirTag съставлява малко устройство, сходно на лепенка, което може да се прикачи към телефон, компютър и каквато и да е друга движимост, и да служи като проследяващо устройство.

Разбира се, AirTag ще се интегрира напълно със системите на Apple и по този начин ще можем през телефона си да проследим къде се намира преносимият компютър ни или различен предмет, който не желаеме да губим.

Предположението на Куо е, че AirTag ще направи дебюта си по време на конференцията на Apple WWDC 2020 през юни.

Другият артикул, който ще забележим по някое време през актуалната година, ще е нов модел слушалки.
Безжичните слушалки се трансфораха в извънредно известен артикул измежду потребителите през последните две години, като доста компании се въодушевиха от триумфа на AirPods и сътвориха лични други възможности.

Слушалките, за които приказва Куо обаче, ще са в " премиум " сегмента, което автоматизирано значи, че най-вероятно ще са по-скъпи даже от AirPods Pro.

Засега за тях не знаем съвсем нищо, като се изключи че най-вероятно ще наподобяват дизайна на Powerbeats и ще служат като тяхна по-скъпа опция. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР