Освен нов телевизионен проект и политическа партия, Слави Трифонов подготвя

...
Освен нов телевизионен проект и политическа партия, Слави Трифонов подготвя
Коментари Харесай

Ексклузивно! Слави Трифонов вдига сватба!

Освен нов ефирен план и политическа партия, Слави Трифонов приготвя още едно значимо събитие в близкото бъдеще. Дългия подвига женитба! Гологлавият шоумен ще дами обичания си правоприемник – племенника си Теодор Трифонов , научи „ Галерия “.

Близки до Тео разкриха, че си има нова другарка от близо година и двамата са мощно влюбени. От няколко месеца Тео и половинката му живеят дружно и имат съществени планове. А мама Здравка – бабата на Тео, упорствала двамата да вдигнат женитба, както си му е редът.

Новата другарка на младия Трифонов доста се харесала на Слави. Освен красива, едрогърдата брюнетка, била извънредно умна – обичаната композиция на Дългия.

Не е загадка, че шоуменът не харесваше някогашната другарка на племенника си. Благоевградската певица Анели Николова била прекомерно нападателна за добродушния Тео, считал Слави. Припомняме, че Анели , която е и акушерка, много парадираше с връзката си с наследника на Дългия и обичаше да се разказва в медиите като „ снахата на Слави “. Тео обаче се влюбил в друго момиче и преди близо година с Анели се разделили.

Съдейки по статусите й в мрежата, певицата към момента страда по него. За раздялата им с Анели виновност имал и самият Трифонов, който намерено показвал неприязънта си към певицата, а Тео постоянно се влияел от мнението му. Нещо повече – съгласно осведомени точно Дългия сватосал племенника си с новото момиче.

Откакто се събрали, двамата са неразделни и обикалят света. Миналия месец бяха на екскурзия в Тайланд, където се приказва, че Тео й подарил годежен пръстен.

Близки до младежа се съмняват, че сватбата ще е обилна и помпозна, защото Тео не бил по показността. Очаква се вуйчо му да е много великодушен със сватбения подарък, а измежду залозите са – мезонет в столицата, първокласно возило или околосветско странствуване.

Тео постоянно е бил галеникът на Слави . Веднага откакто приключи икономическото си обучение, синът на Петя Трифонова стартира да движи част от бизнеса на вуйчо си. Освен че менажира недвижимите му парцели, неотдавна Тео почнал да оказва помощ и в организацията към новата телевизия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР