Освен на студията, видеоигрите носят и големи доходи на някои

...
Освен на студията, видеоигрите носят и големи доходи на някои
Коментари Харесай

Нов софтуер използва AI, за да заснема професионални клипове как играете видеоигри

Освен на студията, видеоигрите носят и огромни приходи на някои геймъри, заснемащи своите дейности и представящи ги по атрактивни способи. Искате да покажете по какъв начин играете, само че не знаете по какъв начин да се заснемете (или просто не ви се занимава)? Вече има стратегия, която проучва фрагментите от вашата сесия и прави специфичен видеомонтаж. Трикът, несъмнено, е изкуствен интелект.

Програмата се споделя Athenascope и действа посредством технология, наречена (компютърно зрение). Голяма част от кода ѝ е взаимстван от системите на самоуправляващите се коли. Това, което вие би трябвало да извършите, е да изпратите на сървърите своите стриймове. Те проучват информацията и сглобяват видео, разкриващо най-хубавите ви гейминг моменти. Услугата може да употребява и клипове в Twitch. За момента тя е лимитирана единствено до огромните заглавия Fortnite, Rocket League и PlayerUnknown’s Battlegrounds. Въпрос на време е обаче Athenascope да се образова да разпознава забавни дейности в други игри.

Athenascope е създадена и ръководена от Крис Кирмс, който е работил и върху предшественика на Discord и Twitch, XFire. Разработчикът разяснява: „Като доста други геймъри през днешния ден, аз обичам да виждам обичаните ми Twitch стриймъри и да се любувам на откачени геймплей видеа в YouTube. Но не всеки е професионален стриймър… Athenascope отваря вратите на всеки състезател на света, който желае да покаже доказателството за своята епичност„.

Екипът работи върху профилирана стратегия, само че към този момент можете да работите единствено онлайн чрез OBS Studio програмен продукт. Инсталирате и посочвате на програмата уеб страницата, от който тя да тегли видео, и сървърите вършат останалото. Ако желаете да покажете какъв брой добре играете с приятелите си, неотдавна бе въведен и „отборен режим“. Софтуерът ще направи видеомонтаж от разнообразни гледни точки, с цел да разкрие достиженията на всички.

Освен това услугата за момента е изцяло безвъзмездна. Вярно, логото Athenascope ще рамкира целия ефективен видеоклип, само че все пак опциите ѝ са огромни.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР