Освен на изключителната си музикална селекция, A to JazZ 2019

...
Освен на изключителната си музикална селекция, A to JazZ 2019
Коментари Харесай

Музикална йога, спортна зона и детска сцена ще ни забавляват на деветия A to JazZ

Освен на изключителната си музикална селекция, A to JazZ 2019 ще обърне особено внимание на качественото фестивално прекарване за хилядите посетители на събитието в Южен парк 2. На 5-и, 6-и и 7-и юли най-мащабният джаз фестивал у нас още веднъж ще удовлетвори почитателите си с богат набор от спомагателни услуги, осигуряващи техния комфорт, както и доста нови занимания в трите дни, наситени с разнообразна целодневна стратегия.
Една от водещите новости е разширението на програмата с Йога закуска в парка. Събота и неделя в 08:30 до детската сцена, дружно с професионалните инструктори Хриси Митовска и Ния Койчева, всички ще имат опция да посрещнат слънцето с йога практики под музикалния съпровод на обичайната индийска табла и осъществявания на музиканта Росен Генов. Следват лека здравословна закуска и започване на подготовките на музикантите за вечерното шоу.
Спортната зона е другата настояща изненада на фестивала. Тя включва разнородни уреди и игри като волейбол, федербал, тенис на маса и още занимания, като ще бъде разполагаем през целия ден, тъкмо до обичайния арт-базар. Той от своя страна ще предложи пъстра селекция от изобретателни изложители, предлагащи авторски произведения, облекла и аксесоари, а тази година уредниците са планували и удобна пробна. Разбира се, най-верните почитатели на A to JazZ ще открият в границите на базара и фестивалния щанд с формалния мърчандайз, направен от Rush Streetlife с неповторим дизайн за съответното издание на фестивала.
Едно от забавните оферти, които A to JazZ приготвя за феновете на летните прекарвания в парка и хубавото вино, са стилните и практични „ джаз пикник кошници “. Те съдържат особено одеялце, бутилка селектирано вино, италиански деликатеси и чаши за четирима. Елегантните „ джаз пикник кошници “ могат да бъдат закупени авансово на уеб страницата на A to JazZ и ще чакат притежателите си на фестивалния щанд когато и да е в дните на събитието, против съответния документ, публикуван при онлайн заплащането.

Организаторите още веднъж са планували изненади и за най-малките в границите на детската утринна просветителна стратегия A to JazZ Kids в двата почивни дни, както, несъмнено, и за феновете на здравословния метод на живот. Следете новините към фестивала за повече детайлности и настояща информация за цялостната стратегия, очакваща всички почитатели на джаза и положителното превозване на 5-и, 6-и и 7-и юли в Южен парк 2. За новости от A to JazZ 2019 следете Фейсбук и Instagram, както и уеб страницата www.atojazz.bg. Официалните хаштагове на фестивала са #atojazz, #atojazzfestival, #atojazz2019.
A to JazZ Festival се организира с изключителната поддръжка на фондация Америка за България, Столична община и Министерство на културата.
Конференцията A to JazZ Talks се организира в поддръжката на Столична стратегия „ Култура “ и Национален фонд „ Култура “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР