Освен много празнично, времето преди Коледа е доста натоварено за

...
Освен много празнично, времето преди Коледа е доста натоварено за
Коментари Харесай

Пореден смел ход от Кейт Мидълтън

Освен доста празнично, времето преди Коледа е много натоварено за всички. Едни желаят да приключат работата си за годината, други да купят нужните дарове, а трети се приготвят за специфичен рецитал. Сред последните е и самата принцеса на Уелс.
 Кейт Мидълтън, коледни песни в Уестминстърското абатство и доказания концерт за Коледа
Изненадата на Кейт Мидълтън за Коледа

Принцесата на Уелс е в празнично въодушевление

Преди седмици беше оповестено, че Кейт Мидълтън за втора година провежда и взе участие в концерт с коледни песни в Уестминстърското абатство. Миналата година той беше " въодушевен " от първото разхлабване на ограниченията след пандемията.

Тогава брачната половинка на принц Уилям разгласи, че желае коледната музика да сплоти всички - от медицински работни, доброволци и благотворителни организации до най-обикновени хора. Затова и тази година концертът все по този начин носи името Together at Christmas ( " Заедно за Коледа " ).
 Снимка 594070

Но изненадващото за тазгодишното присъединяване на Мидълтън в Уестминстърското абатство, където тя най-вероятно ще свири на пиано, е че е дала опция на всеки, който желае, да гласоподава за това коя да е закриващата ария на коледния концерт.

The Princess of Wales would like your help to choose the final carol for this year’s Together at Christmas service at Westminster Abbey, broadcast on ITV on Christmas Eve

Which is your favourite?
— Good Morning Britain (@GMB)
Вариантите са " Hark! The Herald ", " Joy To The World " и любимецът " O Come, All Ye Faithful ". Самият концерт ще се състои на 15 декември и ще бъде излъчен на Бъдни вечер по ITV. По специфичен метод ще бъде отдадена респект и към кралица Елизабет Втора, която умря през септември тази година.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР