Освен много нови смартфони и музикални джаджи, тази есен ни

...
Освен много нови смартфони и музикални джаджи, тази есен ни
Коментари Харесай

Новото GoPro снима по-добре от смартфон

Освен доста нови смарт телефони и музикални джаджи, тази есен ни радва и с три нови, много яки камери от водача в промишлеността GoPro.

 Всички нови Android телефони през октомври
Всички нови Android телефони през октомври

Huawei, Samsung, LG и други ни готвят огромни изненади

В днешно време качеството на камерата, било то на смарт телефон или друго мобилно устройство, е определящ фактор за болшинството от потребителите.

Днес обаче можем умерено да кажем, че GoPro просто не ни оставя място за размисли.

Слуховете за няколко нови модела се оказаха правилни и единствено преди няколко дни компанията разгласи GoPro Hero 7 Black, GoPro Hero 7 Silver и GoPro Hero 7 White.

Hero 7 Black е флагманът на групата и е в действителност неповторим.

 Снимка 379933

GoPro може и да са икономисали откъм нови режими на снимане и усъвършенствания на изображенията, само че пък несъмнено знаят по какъв начин да компенсират с друг вид екстри.

Невероятната цифрова стабилизация, с която са известни камерите на GoPro, е още по-добра с Hero 7 Black, с помощта на HyperSmooth технологията.



От компанията настояват, че изображенията са също толкоз постоянни, колкото, в случай че употребяваме електрически гимбъл (стабилизатор). Горното видео е много безапелационно в това отношение.

HyperSmooth прави този модел GoPro подобаващ и комфортен за влогъри, като опцията за елементарен лайвстрийм във Фейсбук също прибавя към пакета от атрактивни екстри.

 Снимка 379930

За похлупак на всичко GoPro са добавили и още една нова функционалност - TimeWarp .

Камерите на GoPro от дълго време поддържат TimeLapse формата, при който видеото съставлява доста статични фрагменти, събрани в поредност, пресъздаващи дълго деяние в забързан и къс клип.

TimeWarp функционалността в новото Hero 7 Black основава още по-атрактивни клипове, в които фрагментите не е нужно да са статични. Това е общо взето HyperLapse функционалността на Instagram, само че с променено име.

Eто образец за сходно HyperLapse видео, което не е снимано с Hero 7 Black.



За феновете на статични изображения, GoPro са внедрили SuperPhoto - казано в резюме, това е усъвършенствана HDR технология за по-ярки, качествени и реалистични фотоси.

 Снимка 379932

Камерата е толкоз добра, че един от най-популярните Кейси Нейстат направи цяло видео за нея.



Hero 7 Black коства 399 $, в случай че го поръчаме от уеб страницата на компанията.

Но задоволително за флагмана, дано хвърлим взор и върху другите два нови модела на GoPro.

Hero 7 Silver е със 100 $ по-евтин вид от Black модела, само че пък няма HyperSmooth стабилизацията и поддържа единствено до 30FPS при 4K резолюция. Hero 7 Black снима в 4К режим с впечатляващите 60 фрагмента в секунда.

 Снимка 379935

Hero 7 White е най-любителският и на ниска цена вид от трите нови камери, и това е отразено в цената му - единствено 199 $. White снима 1080р видео с 60FPS , печели от гласов надзор, тъч скрийн и общо взето същите функционалности, които има и Hero 7 Silver.

 Снимка 379934

 GoPro пуска нова, по-евтина екшън камера
GoPro пуска нова, по-евтина екшън камера

Нека снимането стартира в този момент

Трябва да признаем, че White фактически е жестока камера за всеки прохождащ видео запалянко, поради качеството и функционалността, които GoPro оферират на тази цена.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР