Освен конференцията, която ще се проведе на 21-ви ноември в

...
Освен конференцията, която ще се проведе на 21-ви ноември в
Коментари Харесай

Световни топ експерти ще проведат 6 мастъркласа в рамките на “Bulgaria Excel Days 2019”

Освен конференцията, която ще се организира на 21-ви ноември в Интер Експо Център София, на 20-ти, 22-ри и 23-ти ноември ще се състоят още 6 мастъркласа, водени от Кен Пълс, Гаспър Каменшек, Лиъм Бастик и Тони Де Йонкер.
На 2 1-ви ноември в напълно обновената зала „ Витоша “ на Интер Експо Център София ще се състои третото издание на интернационалната конференция „ Bulgaria Excel Days ” с присъединяване на лектори от чужбина, всички носители на премията Microsoft MVP за Excel или за Data Platform –  като Кен Пълс (Канада), Гаспар Каменшек (Словения), Тони де Йонкер (Холандия), Лейла Гарани (Австрия) , Лиам Бастик (Австралия), Фредерик Льо Гуен (Франция)  и изявени български специалисти в областта на Microsoft Excel.
В рамките на събитието ще се проведат и 6 еднодневни мастъркласа с стеснен достъп, единствено за напреднали и специалисти.
Ето и подробния график за мастъркласовете:

На 20 ноември, е мастъркласа на Кен Пълс за напреднали: “Master Your Data Using Power Query ”.

На същата дата ще се организира и мастъркласа на Гаспър Каменшек за специалисти: “My Perfect Data Model in Modern Excel ”.

З а 22 ноември са планувани 3 мастъркласа – на Гаспър Каменшек за напреднали: “Data Modeling Using Power Pivot ”; на Кен Пълс за специалисти: „Dimensional Modeling for Excel Pros“ и на Лиам Бастик, за финасови специалисти: „Building Better Financial Models“.

На 23 ноември ще се състои последния мастърклас в границите на събитието – на Тони Де Йонкер, също ориентиран към финансови специалисти, анализатори и инспектори: „Financial Modelling Tools for Professionals“.

Повече информация за Bulgaria Excel Days 2019 и особено за мастъркласовете може да намерите в уеб страницата на събитието https://www.exceldays.itraining.bg/about-masterclass/

А билети, които до 20 септември са на специфична Early Bird цена се продават тук: https://sabitie.bg/event/konferentsii-i-seminari/BULGARIA-EXCEL-DAYS-2019.812

„ Bulgaria Excel Days 201 9 – Excel in Business, Data Analysis and Visualisation, PowerBI Solutions, Financial Modelling, VBA Best Practices “ се провежда от ITraining  с общителното подпомагане на Microsoft България

Kaldata e Excellent Медиен сътрудник на събитието.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР