Освен ГЕРБ от днешната среща на "Дондуков" 2 на президента

...
Освен ГЕРБ от днешната среща на "Дондуков" 2 на президента
Коментари Харесай

Валери Симеонов за срещата при Радев за изборните правила: Напънала се планината и родила мишка

Освен ГЕРБ от днешната среща на "Дондуков " 2 на президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на за проблемите в изборния развой с представители на изпълнителната и законодателната власт, както и с парламентарно показаните политически сили, отсъстват и представителите на "Обединени патриоти ".

Отсъствието разяснява заместник-председателят на Народното събрание от квотата на Патриотите Валери Симеонов.

Румен Радев: Аз не се състезавам с никого

"Това е следващото мероприятие на президента Радев, което цели само медийна реклама и самореклама. Така считаме ние. Смисълът от едно такова разискване не е доста явен. Видяхте, че от Консултативния съвет по национална сигурност нищо не произлезе. Напънала се планината и родила мишка - това излезе ", сподели Валери Симеонов.

Припомняме, че по време на срещата зам.-председателят на ПГ на "БСП за България " Крум Зарковзаяви, че огромният брой недействителни бюлетини през последните избори е посочил, че машинното гласоподаване е нужно, а ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ разяснява, че позицията на придвижването е, че машинното гласоподаване би трябвало да се ползва.

Крум Зарков: Сега е времето да се приказва за машинното гласувне

Мустафа Карадайъ: Изборното законодателство постоянно може да се усъвършенства
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР