Освен формат за Суперлигата и Висшата лига през следващия сезон,

...
Освен формат за Суперлигата и Висшата лига през следващия сезон,
Коментари Харесай

Президентът на Черно море: Не бих се върнал отново начело на НВЛ

Освен формат за Суперлигата и Висшата лига през идващия сезон, УС на БФВолейбол би трябвало да избере нов ръководител на Националната волейболна лига, откакто Мина Николова подаде оставка на последното Общо заседание. Дългогодишен ръководител на НВЛ бе президентът на Черно море (Варна) и член на УС Красимир Илиев. Ето какво сподели той за BGvolleyball.com във връзка идния избор за нов началник на НВЛ:
 Краси Илиев: Разширен формат на Суперлигата е най-справедливото решение
" Не бих се върнал още веднъж отпред на Националната волейболна лига. Управлявах няколко години НВЛ много сполучливо, само че това е минало. Смятам, че си свърших доста добре работата като ръководител и дадох доста на волейбола. Но моето време изтече. Време е за други хора, млади и енергични. Нека има свежа кръв и те да ръководят Лигата ".

" Смятам, обаче, че би трябвало да има екип в НВЛ. Един ръководител, който да намира финанси и да обезпечава бюджет на шампионатите и други спецалисти, които да се занимават с организацията на шампионатите. Така беше преди години и имаше тъкмо открити правила. Сега е малко стихийно. Мина Николова вършеше доста добра работа откъм обезпечаване на финансови средства, възторженостти. Но организационно нещата не вървяха доста добре. Имаме много хора, които могат да се оправят чудесно с администрирането и организацията на шампионатите. Сега би трябвало да изберем и най-точната кандидатура, или две, които да се занимават с финансирането на НВЛ ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР