Освен финалът за Купата на България, в сряда вечер ще

...
Освен финалът за Купата на България, в сряда вечер ще
Коментари Харесай

Футболни прогнози: Какво да очакваме от финала за Купата на Италия

Освен финалът за Купата на България, в сряда вечер ще се играе и този за трофея в Италия, а един против различен се изправят тимовете на Лацио и Аталанта. Ето и футболните прогнози на " The Dalai Lama " за борбата на Апенините:
Рискова прогноза: Под 2,5 гола в мача
Аталанта и Лацио се изправят един против различен в спор за Купата на Италия през 2019-а година. Предвид залога и желанията на двата отбора, които ще се срещнат на „ Олимпико ”, то не чакам първо срещата да се реши в постоянното време, които сигурно няма да видят и доста попадения. Коефициентът 2,00 е логически, откакто Аталанта е най-силно резултатният тим в италианското калчо през сезона, само че все пак в последните три мача сред двата отбора има два ъндъра. Последният път пък, когато двата тима са играли за Купата, бе през 2008-а година, когато Лацио побеждава с 2:0 бергамаските.
Прогноза : Под 2,5 гола – 2,00 коефициент.

Сигурна прогноза: Над 5,5 картона в мача 1,75 коефициент
Отборът на Лацио има 85 картона против италианските тимове през този сезон, а още четири са с аления цвят. В 36-те мача за столичани това прави приблизително по 2,47 картона на мач. При Аталанта този индикатор е сумарно 61, което прави 1,69 на среща. Въпреки това нервните идни 90 минути биха донесли богато количество санкции за футболистите на двата тима.
Лацио да завоюва трофея – 1,90 коефициент
Опитът на римския отбор в шампионата е неоспорим, до момента в който традициите на Аталанта в шампионата не са по никакъв начин солидни. Последното огромно показване на бергамаските датира от 1996-а година, когато губи финала против Фиорентина, а единствената Купа във витрината е от 1962/63. Лацио е шесткратен притежател в конкуренцията, а когато „ орлите ” стигнат до финала, то загуба за тях няма. Последният трофей, извоюван от Лацио е от 2012/13.
Лацио да вдигне Купата – 1,90 коефициент

Корнери – над 10,5 в мача
Въпреки че съм на мнението, че няма да забележим доста голове в мача, то това не трансформира обстоятелството, че двата тима ще се лимитират до най-вече защитни дейности. И двата отбора имат солидни нахлуване и скоростни атакуващи футболисти, които могат да основават проблеми на противниковите отбрани, а междинните индикатори на Лацио за корнери в мачовете са от 10,72. Тези на Аталанта пък се повишават до 11,00. Именно това ме навежда на мисълта, че е изцяло допустимо да забележим над 10,5 корнера в постоянното време в Рим.
Над 10,5 корнера – 1,82 коефициент в 7777.bg
Същевременно умерено може да комбинирате във ваша колонка, че Лацио ще проработи най-малко 5 корнера (над 4,5 за хазаин на коефициент 1,57, до момента в който за госта ставката за над 4,5 на коефициент 1,49 също не е за пренебрегване).
Да вкара когато и да е – Йосип Иличич от Аталанта
Атакуващият словенски халф на Аталанта Йосип Иличич е следващият състезател от състава на бергамаските, който се радва на мощен сезон. Той е отбелязал 11 гола и е подал седем пъти за голове, като е вторият най-резултатен футболист на отбора след правещият извенземен сезон – Дуван Сапата (22). Все отново остротата на халфа, както и подвижността му в предни позиции са вероятни да основат кахъри за отбора на Симоне Индзаги и коефициентът от 3,75 в 7777.bg, с цел да може той да означи гол когато и да е на „ Олимпико ” е много прелестен.
Прогноза : Йосип Иличич да вкара когато и да е – 3,75 коефициент.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР