Oсвен епични битки и много екшън, в Игри на волята

...
Oсвен епични битки и много екшън, в Игри на волята
Коментари Харесай

Топ 5 на най-секси мъжете в „Игри на волята 4“

Oсвен епични борби и доста екшън, в „ Игри на волята 4 “ виждаме и персони. Личности, които впечатляват или отблъскват със своите характери. А с изключение на с характери, не можем да си изкривим душата и да не признаем, че участниците впечатляват и с безупречна визия.

Днес ще обърнем особено внимание на представителите на мощния пол. Отдавна е ясно, че с цел да е секси един мъж, той би трябвало да има доста повече от визия, написа vesti.bg. Поведението на мъжа може даже да го изстреля преди всичко в класацията по съблазън, изключително в случай че към външния тип прибавим и още нещо – сантиментална душа, възприятие за комизъм, добрина и още нещо.

Предлагаме ви една субективна ранглиста на най-секси мъжете в „ Игри на волята 4 “:

5. Георги – младежкият съблазън

С нежните си 21 години, Георги към този момент е завладял сърцата на хиляди последователки. Републиканският първенец по плуване впечатлява с младежкия си сексапил, възприятието си за комизъм и неповторимата си непрестореност.



Нека да прибавим към всичко това плътно тяло, красиво лице и добра форма. И по този начин Георги неизбежно печели петото място в класацията.

4. Цветан – секси наивник

34-годишният финансов брокер е фантазия за всяка жена, която харесва високи мъже. Цветан е не просто висок, а напряко колос. Със своите 215 сантиметра височина, той може да накара всяка жена да се усеща като малко и нежно творение до него.



А в погледа му се чете доста добрина. Освен всичко, присъединяване му в „ Игрите “ демонстрира, че Цветан ще направи всичко за дамата на сърцето си. Остава единствено да се надяваме, че сърцето му няма да е постоянно заето от съотборничката му – Виктория.

3. Гого – тайнствен и секси

25-годишният първенец по калистетика несъмнено печели женските сърца по един неповторим метод. За да е в тази ранглиста, ясно е, че външният му тип е прелъстителен, а силата, която показва на терена няма по какъв начин да не подкоси женските крайници. Това, което го отличава обаче е онази тайнственост, която излъчват не доста мъже.



Той приказва малко, само че споделя нещата тъкмо и право в задачата. Упорит е, не бяга от отговорност и е от тези мъже, които са мощни както тялом, по този начин и духом. Напълно е заслужил третото си място в класацията.

2. Алекса – секси романтик

25-годишният сърбин пленява женските сърца с чаровна усмивка и огромни мускули. Но освен. Той има две от най-секси чертите на характера – сантиментален е и е занимателен. Единственият минус е, че е ангажиран.



Любовта му с Елица е ентусиазъм за редица дами. Коя дама не търси подобен мъж до себе си – чаровна усмивка, занимателни лафчета и огромно сърце, което да е единствено за нея. Алекса заслужава второто място в класацията ни, че даже е претендент и за първото.

1. Валери – същински мъж

И въпреки всичко първото място отива при 23-годишния студент от София, който за жалост отпадна от играта. Валери впечатли с прекомерно доста качества, с цел да не получи златния приз в спонтанната ранглиста.



Той е хубав, добре комплициран и мощен. Освен всичко, Валери показва положително и самоуверено сърце, грижовност, откровена усмивка, професионално умеене за флирт, отдаденост и още доста. За момента ги е показал към друга участничка в „ Игрите “ - Фейгин. Но несъмнено всяка жена може да мечтае за мъж, който да я гледа по този начин, както Валери гледа Фейгин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР