Освен експертните съвети, които даде на всички любители на залозите

...
Освен експертните съвети, които даде на всички любители на залозите
Коментари Харесай

Станислав Ангелов пред ТОПСПОРТ: Ако всичко бъде наред, Левски трябва да победи ЦСКА в дербито

Освен експертните препоръки, които даде на всички фенове на залозите в предаването на ТОПСПОРТ и SportCafe - " Топ прогнози " , Станислав Ангелов приказва и по някои от забавните тематики в българския футбол.

Пелето разкри любопитни детайлности към действието на школата " Левски-Раковски ". Също по този начин разяснява последните събития в " синия " гранд и идното дерби с ЦСКА.
 Емил Велев пред ТОПСПОРТ: Левски има причините да задмине Лудогорец и да завоюва купата
Емил Велев пред ТОПСПОРТ: Левски има причините да задмине Лудогорец и да завоюва купата

" Отборът е мощен, когато е с доста повече български играчи ", съобщи Кокала в предаването " Топ прогнози " на ТОПСПОРТ и SportCafe

Ангелов е на мнение, че в случай че проблемите в Левски не повлияят на футболистите, то те могат да се поздравят с триумф против " армейците ".

" Всичко е наред с школата " Левски-Раковски " . Прогресираме. Всичко се случва с позитивни страсти. Най-близките цели, които си слагаме, е да открием напролет новия хибриден терен, който вършим на стадион " Раковски ". Същевременно да се подготвим, към този момент вършим проектите за подготвителния интервал за идната година. Как ще се представим, какви са ни задачите, опциите... Развиваме се, общо взето ", сподели Пелето.
 Снимка 464196
Източник:

" За страдание не е прелестно това, което се случва в Левски . Пак има разделяне, отново има напрежение. Надявам се това изцяло положение, в което се намира нашият обичан клуб, да не повлияе на футболистите, тъй като те въпреки всичко са основните настоящи лица и героите. Радващото е, че към момента няма мачове, с цел да им се отрази в прочувствен проект. Лично аз ще им притискам палци. Първите мачове са доста значими и хубави. Ако ги спечелим, може напълно умерено да спечелим шампионската купа . Все отново всичко е доста условно и все още е внимателно ", добави Ангелов.
 Официално: Левски санкциониран и застрашен с лишаване на точки!
Официално: Левски санкциониран и застрашен с лишаване на точки!

Вижте детайлности

Той разяснява и идното дерби против ЦСКА. Като футболист Станислав мина при " сините " точно от състава на " армейците ".

" Това са едни от най-хубавите мачове, които съм играл през живота си. Прекрасни мемоари имам от тях. Очаквам Левски да победи в дербито . ЦСКА завърши шампионата в не доста положително положение, по мое персонално мнение. Левски бяха много по-концентрирани. Успяха да се възползват от положителната си игра и стабилната позиция на клуба такава, каквато беше тогава. Надявам се към момента и финансовото, и управителното състояние да е същото след две седмици . Виждаме по какъв начин нещата се случват динамично и процесите се трансформират много бързо на всички равнища. Ако всичко е наред, считам, че Левски има по-големи шансове да вземе дербито ", счита някогашният национал на България.

" Крайно време е Левски да постави завършек на превъзходството на Лудогорец . Ще притискам палци да ги победим. Както нееднократно съм споделил, " сините " почитатели са най-голямото оръжие в тази борба. С това превъзхождаме клуба от Разград. При всички положения нашите почитатели би трябвало да се обединят . За тези две седмици ще бъде доста мъчно след създалата се атмосфера, само че допускам, че няма да е толкоз мъчно, поради задачите, които имаме. Най-важното е да се активизираме за мачовете и да дадем своята поддръжка за обичания тим ", сподели още Станислав Ангелов.
 Снимка 464197
Източник:

А кои са петте мача, които той разяснява в предаването " Топ прогнози " , предавано с поддръжката на нашия сътрудник WINBET , вижте тук:

" Топ прогнози ": Очакванията на Станислав Ангелов за най-интересните мачове в Европа

Този път Реал и Атлетико ще си вкарват голове, счита Пелето
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР