Освен да пуска постове в Twitter, Дoналд Тръмп има и

...
Освен да пуска постове в Twitter, Дoналд Тръмп има и
Коментари Харесай

Доналд Тръмп, голф ваканциите и колко дни от годината прекарва на игрището

Освен да пуска постове в Twitter, Дoналд Тръмп има и друго обичано занятие, което лишава огромна част от времето му. Американският президент е разпален почитател на голфа. Притежава и личен клуб, сред дупките на чието игрище прекарва съвсем толкоз време, колкото и в Овалния кабинет.

В последните дни на предходната година от CNN направиха изчислението, че всеки един от пет дни Тръмп прекарва в голф клуба.

Така за 2019 година му се събират най-малко 86 дни със стика в ръка, а визитата му малко преди края й бе номер 12 за годината.

Това обаче не трябва да ни изненадва, тъй като Доналд Тръмп не е първият американски президент, който е почитател на този спорт. Предшественикът му Барак Обама също можеше постоянно да бъде забелязан на зелената поляна.

По време на предизборната си акция Тръмп даже си разреши дa го подлага на критика поради огромните разноски, които прави със своите голф ваканции. А през днешния ден той харчи не по-малко пари, с цел да се радва на обичаното си занимание. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР