Освен да променя домове, социалният проект Бригада Нов дом, оказа

...
Освен да променя домове, социалният проект Бригада Нов дом, оказа
Коментари Харесай

Шок! Нещо невероятно се случи в Бригада Нов дом

Освен да трансформира домове, общественият план " Бригада Нов дом ", оказа се, трансформира и ориси. Един от майсторите на Караджов – Васко, с прякор Жабчо, и една от самотните майки в предаването - Деси, се влюбиха и сътвориха щастливо семейство, написа hotnews.bg.

В началото Жабето не споделил с сътрудниците си за трепетите на сърцето и те разбрали от обществените мрежи. Скоро по-късно последвала женитба, появяването на „ дребната попова лъжичка “, кръстена на татко си и четворно кръщене. Година по-късно младото семейство, се реши да опише за втория късмет в любовта пред феновете на bTV, с цел да потвърди, че чудеса се случват.

Васил Зарков е на 40 години от Младост. Повечето хора не знаят същинското му име, само че мнозина желаят да се снимат с Жабето, благодарят му за положителните каузи и страстта, която „ Бригада Нов дом “ им подарява. Той приема похвалите с усмивка и цялостна увереност, че това, което вършат за хората в потребност, е възнаградено от детските усмивки и сълзи от благополучие. Именно те дават на Ангел, Валери, Илчо, Стефан, Цвятко и Петър подобен тласък, че даже след 24-часова усилна работа, в никакъв случай не се отхвърлят. Богатството на детската наслада ги прави горди от специалността и достиженията си.

Пред екипа на „ Преди обед “ Васко показа за зараждането на любовта му към Деси. След като снимат епизод на „ Бригада Нов дом “, неговите сътрудници му описват за положително момиче с две деца. По това време той е разведен с майката на щерка си Веси, която живее в Лондон, и търси своята половинка. Решава да се обади на Деси и да я предложения на среща. Двамата бързо преодоляват стеснителността си и слагат началото на едно огромно и заедно семейство. Васко признава, че е бил притеглен от добрината и силата й, възхитил се е на майката, която самоуверено се бори за двете си деца, а Румен и Оги обича като свои синове.

Деси показа, че още щом го е видяла, сърцето й е подсказало, че това е мъжът за нея и положителният татко за децата й. Преди да се появи в нейния живот, тя е била обект на принуждение от предходния си мъж. След голям брой побоища и кавги, тя взема решение, че е по-добре да бъде уединен родител, само че да отгледа дребните в атмосфера на мира и сигурност. Въпреки, че е била наплашена, тя не е оставила вярата в положителното да огасне. Тогава се е появила Мария Силвестър, „ Бригада Нов дом “, а след тях - и любовта на живота й - Васко. На кого ще подари нов старт в живота общественият план на bTV и какви трогателни истории ще опише, феновете ще видят от 28 февруари, тъкмо в 21:00 часа в новите епизоди на „ Бригада Нов дом “.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР