Освен че Уитни Хюстън скоро ще се завърне на сцена

...
Освен че Уитни Хюстън скоро ще се завърне на сцена
Коментари Харесай

Превръщат смъртта на принцеса Даяна във вдъхновение за увеселителен парк?!

Освен че Уитни Хюстън скоро ще се завърне на сцена като холограма, гибелта на друга социална персона също ще бъде употребена за пари. Този път американският таблоид “National Enquirer” има проекти да отвори увеселителен парк, в който съществена тематика е гибелта на принцеса Даяна .

Вижте 5 фешън трендове, наложени от принцеса Даяна >>>

Атракцията “National Enquirer Live!” следва да отвори порти в Тенеси, а мениджърът Робин Търнър споделя пред изданието “The Daily Beast”, че тя ще включва компютърен 3-D модел . Чрез него се прави триизмерна презентация на злополуката, в която Даяна Спенсър губи живота си .

 принцеса Даяна Getty

„ Тя демонстрира маршрута след напускането на хотел „ Риц “, папараците, които ги преследват, и светкавиците, които считаме, че са заслепили водача “ , споделя Търнър, и добавя, че „ няма кръв. Нищо такова. Автомобилната злополука се вижда през компютърна анимация. “

След това прекарване (чийто вход ще коства 25 долара) посетителите ще бъдат запитвани каква съгласно тях е повода за гибелта на принцеса Даяна . Както изяснява Робин Търнър: „ Задаваме въпроси като: „ Мислите ли, че кралското семейство е забъркано? Смятате ли, че е била бременна? “

 принцеса Даяна Getty

Но до момента в който мениджърът упорства, че „ въобще не е издържано в неприятен усет “, консуматори на Twitter към този момент показаха възмущението си, наричайки концепцията „ извънредно мъчителна и безвкусна “ и „ извратена “ . При състояние, че принц Уилям назовава загубата на майка си „ болежка, несравнима с никоя друга “, явно е извънредно нетактично нечия гибел да бъде превърната в развлечение и машина за пари, когато околните на умрелия са живи и ще бъдат меко казано афектирани от сходна атракция.

Вижте 5 фешън трендове, наложени от принцеса Даяна >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР