Освен че се състоя в седмицата, когато Елизабет Втора отбелязва

...
Освен че се състоя в седмицата, когато Елизабет Втора отбелязва
Коментари Харесай

Принц Луи открадна вниманието на военния парад, а принцеса Шарлот ще ви разсмее с жеста към своя брат

Освен че се състоя в седмицата, когато Елизабет Втора отбелязва 70-годишнината си на трона, Парадът на знамената в чест на монарха през 2022 ще бъде запомнен и със занимателните реакции на принц Луи, които се разпространиха стремително в интернет.

Най-малкото дете на Кейт Мидълтън и принц Уилям дойде в компанията на сестра си принцеса Шарлот и своя брат принц Джордж. 4-годишният Луи първо бе забелязан да помахва въодушевено на тълпата, а когато той единствен продължава да поздравява, 7-годишната Шарлот смъква ръката му.

Вижте този миг във видеото тук:

Princess Charlotte putting an end to the enthusiastic waving from her younger brother, Prince Louis. (No copyright breach intended. Copyright BBC Television)
— Royal Reporter (@RoyalReporterUK)
Хит в интернет станаха фрагментите на Луи, на които той притиска ушите си с ръка, евентуално поради мощния звук при демонстрацията на самолети от Британските военновъздушни сили. Снимките станаха мотив за интернет смешки, карайки консуматори да разказват настроенията си в разнообразни обстановки с реакциите на дребния принц.

Вижте още фотоси от Парада на знамената тук:
 Камила, Кейт и трите ѝ деца идват за парада в чест на кралицата  Камила, Кейт и трите ѝ деца идват за парада в чест на кралицата  Камила, Кейт и трите ѝ деца идват за парада в чест на кралицата  Камила, Кейт и трите ѝ деца идват за парада в чест на кралицата  Кралското семейство следи Парада на знамената от балкона на Бъкингамския замък  Кралското семейство следи Парада на знамената от балкона на Бъкингамския замък  Кралското семейство следи Парада на знамената от балкона на Бъкингамския замък  Кралското семейство следи Парада на знамената от балкона на Бъкингамския замък
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР