Освен че със своята дейност принцеса Даяна се е превърнала

...
Освен че със своята дейност принцеса Даяна се е превърнала
Коментари Харесай

Бунтарка с корона: всички пъти, в които принцеса Даяна е нарушавала кралския протокол

Освен че със своята активност принцеса Даяна се е трансформирала в емблема на филантропичната активност , тя остава в спомените на поколенията и като любяща майка, фешън икона и бунтовник .

Наследството, което лейди Ди оставя след себе си, нямаше да е същото без тя да се опълчи на статуквото, проправяйки път там, където малко на брой се осмеляват . По настоящем това въодушевява освен нейните деца – принцовете Уилям и Хари, само че също съпругите им – Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, а евентуално ще повлия по същия метод и на техните наследници.

Даяна се разграничава от множеството кралски особи, а това си личи и в умеенето ѝ да заобикаля кралския етикет. Разгледайте в галерията всички способи, по които принцесата се е разграничила от упованията на монархията и обществото.
Всички способи, по които принцеса Даяна е нарушавала кралския протокол 23 фотоси  Всички способи, по които принцеса Даяна е нарушавала кралския протокол  Всички способи, по които принцеса Даяна е нарушавала кралския протокол  Всички способи, по които принцеса Даяна е нарушавала кралския протокол  Всички способи, по които принцеса Даяна е нарушавала кралския протокол
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР