Освен че разби сърцето на актрисата Параскева Джукелова, нейният бивш

...
Освен че разби сърцето на актрисата Параскева Джукелова, нейният бивш
Коментари Харесай

Божинов остави без роли Параскева Джукелова

Освен че разруши сърцето на актрисата Параскева Джукелова, нейният някогашен брачен партньор – режисьора Виктор Божинов, е напът да съсипе и кариерата й. След като се разделиха тихомълком преди 2 години, във филмовите му планове място за нея няма, научи HotArena.

В новия сериал „ Пътят на достойнството ”, който потегли в ефира на Нова телевизия, под режисурата на Божинов и още четирима негови сътрудници, също няма роля за нея. Затова пък актрисата Силвия Петкова, която е брачна половинка на другия режисьор – Зоран Петровски, е в основната роля. За надарената Джукелова, която е двукратна носителка на премията „ Златна роза ” за най-хубава женска роля не се е намерила даже епизодична роля. В новата фамилна драма с ангажимент се е уредил даже спечелилият в първия сезон на „ Биг Брадър ” – Здравко Василев. Морският гларус се оправя ослепително за дилетант с облика на риболовец, одумват го фенове на сериала.

В началото на годината звездата на Народния спектакъл за първи път проговори за краха на брака им. Оказа се, че двамата с бащата на щерка й Калина не живеят дружно от 2 години. Запознати със фамилната им драма са безапелационни, че причина за разлъката им е невярност от страна на режисьора. В арт средите се шушука, че Божинов почнал да върти обич с известна журналистка от Българска национална телевизия, с която се залюбили около изявление. За  беда 48-годишната актриса научила, бързо стегнала куфарите си и се изнесла от общия им дом. Паца, както я назовават приятелите й, не съумяла да преглътне унижението и решила да постави точка на дългогодишното им общуване. В името на щерка им Калина двамата завършили връзката без кавги. Едва откакто отшумяла болката от разлъката, Джукелова се осмели да признае, че към този момент с Виктор не са семейство.

Последната обща обществена поява на Параскева и Божинов бе през ноември 2017 г . на премиерата на кино лентата „ Възвишение ”, чийто режисьор е точно Божинов. По това време двамата към този момент живеели настрана, само че от благовъзпитание решили да го играят щастлива двойка.  „ Бяхме дружно повече от 15 години. Запознахме се сред „ Сезонът на канарчетата ” и преди „ Суламид ”, признавала е Параскева. Една от най-красивите ни артистки не крие, че не е привърженичка на брака и поради това двамата с Виктор Божинов не са слагали автограф в гражданското.

„ Зрели хора сме. Знаем какво желаеме един от различен. С булчинска рокля съм се снимала в киното, тъй че съм се виждала. Не ми е огромен копнеж ”, посочи преди време ученичката на Стефан Данаилов. Джукелова искрено призна и за друга своя драма - че роди щерка си Калина след 10 години ин витро процедури. Въпреки проблемите дребната Калина е най-голямото й благополучие в живота. Днес актрисата е сама, без поддръжката на мъжко рамо, само че към този момент е претърпяла раздялата и гледа напред. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР