Освен че от началото на годината събира комплименти за представянето

...
Освен че от началото на годината събира комплименти за представянето
Коментари Харесай

Би Би Си експерт призна грешка: Сбърках за Груев, невероятен е!

Освен че от началото на годината събира похвали за представянето си от мениджъра Даниел Фарке, медии и не на последно място почитатели, българският национал на “Лийдс ” Илия Груев накара специалист на Би Би Си да признае, че е сбъркал с преценката си за него.

“Наистина ме впечатли доста в последните мачове. Когато за първи път го вядях, ми изглеждаше все едно няма нужната мощ в краката, с цел да издържи цялостен мач и страда при придвижването си по терена. Сега мога да кажа обаче, че обстановката с Груев е тъкмо противоположната. Начинът, по който употребява топката, яснотата за това, което се случва към него, и готовността постоянно да намира най-вярното решение - той е необикновен ” изповяда се Джон Нюсом пред leedsunited.news.

Изданието напомня, че със мощните си мачове отбранителната халфова линия на “Лийдс ” Груев е сравняван с легендите Дейвид Бати и Доминик Матео.

Днес Илия и съотборниците му гостуват на “Плимут ” в 32-ия кръг ан Чемпиъншип (II равнище на футбола в Англия). (24часа)
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР