Освен, че нищо не знаят един за друг за трите

...
Освен, че нищо не знаят един за друг за трите
Коментари Харесай

Звезди и фенове спукаха Златка и Джизъса от подигравки!

Освен, че нищо не знаят един за различен за трите месеца, през които сякаш са прекарали дружно, двамата са влезнали да вършат циркове пред хората, а е трябвало да си стоят в къщи, с цел да не се излагат толкоз доста.

Оказа се, че Златка прави проекти да има дете от него, а той не знае. „ Пълна излагация! Как може да искаш дете от човек, който към този момент е зарязал предните 3???? Ума ми не го побира. Те тез деца за нищо ги нямат “, разяснява зрителка.

Заради нелепата ревнивост на Райкова, голямото й его и терзанието й да не се изложи пред камерите, в това число и това – какво ще кажат хората, тя спретва тесногръд скандал след скандал на обичания си, а съквартирантите остават стъписани по какъв начин прави от мухата слон и по какъв начин по-скоро прави издънки. Благо не може да я разбере, а разногласията им като цяло не стават ясни даже на феновете. Говорим за пъклен нищожен по размер мозъчен потенциал! И все пак той прави компромисите и се признава за отговорен, което му довлече етикета „ чехльо “.

Благо заряза брачната половинка си Есмер точно поради голямата й ревнивост и заради тази причина, виждайки същото у актуалната му възлюбена, почитателите на формата не й дават повече сред 1 и 6 месеца дружно. „ Тази връзка е обречена “, е всеобщото мнение в нета.

Останалите етикети за „ звездната “ двойка е, че са „ жалки “, „ селяндури “, а унижението, на което я Златка подлага колегата си всеки ден, губи тотално всякаква неустрашимост у него, в случай че въобще можем да приказваме за такава.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР