Освен че е талантлив актьор, Стоян Радев, който нашумя като

...
Освен че е талантлив актьор, Стоян Радев, който нашумя като
Коментари Харесай

Полицаят Краси от „Дяволското гърло” осиновил тъмнокожо дете

Освен че е надарен артист, Стоян Радев, който нашумя като ексцентричният мафиотски необут в „ Господин Х и морето ” и странният  служител на реда Краси Каров в кримката „ Дяволското гърло ”, има и положително сърце. Въпреки че има биологично дете, звездата на варненския спектакъл и брачната половинка му – артистичният шеф на варненския спектакъл Веселина Михалкова, са осиновили още едно дете.

Синът на артистичното семейство Лъчезар бил на 12 години, когато взели решението да трансформират живота на някое изоставено дете. Веселина и Стоян мечтаели да имат огромно семейство с най-малко една щерка, само че опитите им да се снабдят с още едно дете, блъснали на камък. Така те решили да осиновят хлапе. Заедно с Веселина отишли в дом „ Майка и дете ” и измежду многото малчугани погледът и на двамата бил прикрепен от лъчезарно тъмнокосо и тъмнооко момиченце.

„ В една градина с доста, доста деца намерихме нашата дребна принцеса “, споделя с трогване артистът с хипнотизиращи сини очи. Така, без да имат каквито и да е искания за произхода или цвета на кожата на детето, Стоян и жена му станали родители на дребната Малина. За разлика от брат си, който в началото учел сценография, а по-късно почнал да рисува комикси, Малина се отличавала от роднините си и няма никакво предпочитание да се занимава с актьорство, а със спорт. От няколко години упражнявала лека атлетика и към този момент се явявала на надпревари, на които се представяла извънредно сполучливо. Малина към този момент имала в сбирката си куп медали от спортни шампионати, само че се налагало баща й постоянно да озаптява упоритостите й, че не всичко би трябвало да е непременно, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР