Освен, че бях попаднала в нелепа и доста неприятна ситуация,

...
Освен, че бях попаднала в нелепа и доста неприятна ситуация,
Коментари Харесай

Адреналинката Ваня със скандални разкрития за секс аферата с палавия професор от НСА Николай Колев, ето как приключи всичко!

Освен, че бях попаднала в нелепа и много неприятна обстановка, в действителност се оказах подсъдима. Професор Колев реши да ме съди за клюка. Това съобщи в " Господари на ефира " някогашната адреналинка от предаването Ваня Георгиева във връзка секс абсурда с някогашния ректор от НСА Николай Колев. Припомняме, че абсурдът избухна през март 2016-та година, когато преподавателят бе изобличен в серия от репортажи на предаването да й предлага взимане на изпит в подмяна на секс.

След като репортерът Боби Ваклинов съумя да изненада професор Колев на излизане от банята в хотелска стая, малко преди началото на рандевуто, което по този начин и не се състоя, той реши да заведе дело за клюка против Ваня Георгиева.


" Професор Колев реши да ме съди за това, че съм споделила истината. На първа инстанция бях почтена, на втора също, която е дефинитивна. За край съдът открива, че проф. Колев фактически е отправил предложение към мен за реализиране на полов контакт.

На всичкото от горната страна би трябвало да заплати разноските по делото ", описа още красивата брюнетка.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР