Освен чар и до6ро сърце синът на покойния журналист Милен

...
Освен чар и до6ро сърце синът на покойния журналист Милен
Коментари Харесай

Синът на Милен Цветков е малък гений

Освен сексапил и до6ро сърце синът на починалия публицист Милен Цветков има и изострен разум. Малкият Боян е минал сполучливо през първия от поредност курсове по роботика, похвали се момченцето в обществените мрежи.

Приятели, благополучен съм да споделя с вас завършването ми на първо равнище по роботика за деца сред 9 и 12 години. За мен беше супер забавно да науча забавни обстоятелства за Слънчевата система дружно с моя преподавател и да конструирам и програмирам роботи, които да изпълнят задачи! Нямам самообладание да продължа!Ю, разчувствуван е Боян, който е получил и документ за добре свършената работа.

Курсът по роботика и програмиране за малчугани напълно не е толкоз елементарен, макар че е приспособен за деца. Само дечурлига с доста хъс и интерес към света на технологиите съумяват да се похвалят с положителни резултати. Малкият Боян е изрично решил да не стопира дотук. Той ще премине през идващите курсове, където програмирането към този момент е много по-сложно и дава основите на бъдеща кариера. Дали момченцето ще е част от последващо потомство факири в програмирането, или ще поеме по пътя на баща си в публицистиката, към момента не е ясно.

Боян е показвал, че има гения на Милен Цветков и постоянно прави дребни репортажи в мрежата. Последният подобен бе онлайн преди два дни след проливен дъжд в София. Със пристрастеност и неочакван за възрастта на детето професионализъм Боян демонстрира какво се случва с канала на столичния бул. „ Евлоги и Христо Георгиеви “.

„ Никога реката тук не е била толкоз буйна. И погледнете какъв брой отпадъци плуват по нея! “, разпалено предава момченцето на фрагментите.

Докато наследникът на обичания водещ печели от ден на ден благосклонности с присъщ гений и жадност за опити, делото за грубо погyбения му татко продължава. Преди дни бе следващото съвещание. Експертите са безапелационни мощният удар от автомобила на Кристиан Николов е предизвикал гибелта на Милен Цветков . 23-годишнят извършител на злополуката е използвал три типа опиати преди съдбовния удар точно на Великден предходната година. Следващото съвещание е на 23 август. Тогава се чака да бъдат изслушани движимости лица по направена основна психиатрична експертиза, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР