Освен британската актриса Кийра Найтли и Кристин Бел се изказа

...
Освен британската актриса Кийра Найтли и Кристин Бел се изказа
Коментари Харесай

Актриси на бунт срещу Дисни

Освен английската актриса Кийра Найтли и Кристин Бел се изрече срещи анимациите на Дисни, които са обичани на генерации деца.

Според двете звезди посланията, които насочат филмчетата са неприемливи и вредят на ценностната система на децата.

В изявление в шоуто на Елън Дедженерис, Кийра Найтли споделя, че е забранила на щерка си да гледа "Пепеляшка " и "Малката нимфа ".



"...защото тя просто си стои и чака някакъв мъж с пари да я избави. Не го прави! Помогни си сама. И това много ме нервира, тъй като одобрявам филма( "Пепеляшка "). Но "Малката нимфа " също е неразрешена. Песните са страхотни, само че в никакъв случай не се отхвърляй от гласа си, поради мъж. "



В друго изявление за "USA Today ", Кристин Бел, която озвучава Анна в известния филм "Замръзналото кралство " споделя какъв брой е обезпокоена от "Снежанка ".



"Всеки път запитвам дъщерите ми, не е ли необичайно да вземеш храна от чужд? Децата ми споделят "Не! " и аз се укротявам, че върша нещата вярно. "

Дисни постоянно търпят рецензии поради анимациите си в последните години. Те са били упреквани в липса на етническо многообразие на персонажите, както и че проповядват антифеминистки полезности.

А дали анимациите на Дисни основават нереалистични или спорни показа у децата - преценете сами.

Как биха изглеждали едни от най-популярните герои, когато остареят

Забраниха новия филм за Мечо Пух в Китай

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР