Освен блокиране на кръстовища други нарушения на обществения ред не

...
Освен блокиране на кръстовища други нарушения на обществения ред не
Коментари Харесай

Полицията не отчете други нарушения, освен блокираните кръстовища


Освен блокиране на кръстовища други нарушавания на публичния ред не са открити . Това съобщи основен контрольор Красимира Стоядинова от отдел " Охранителна полиция " на брифинг Столична дирекция на вътрешните работи.

Вчера била подадена информация от протестиращите на полицията за двама индивида в несъответстващо положение и държание. В резултат на подхванатите дейности на полицията било открито, че един от двамата бил без документи за идентичност, а другият бил отхвърлен от региона на митинга.

Към момента блокирани са три кръстовища и полицията допуска, че в днешния ден ще има още веднъж нерегламентирано протестно мероприятие.
 Три кръстовища в София остават блокирани в ден 26 на митинги
Три кръстовища в София остават блокирани в ден 26 на митинги

Майките от " Системата ни убива " стигнаха до " Орлов мост "

По информация на полицията от сутринта на площад " Орлов мост " в час пик сутринта имало 23 палатки, 9 шатри и наличието на към 30 индивида. На Ректората са били сложени 18 палатки, 5 шатри и са участвали 12 индивида, а на площада пред президентството е имало 7 палатки, 6 шатри и 8 индивида.

Полицията почита правото на митинг на всички жители, само че да се съборазяват с останалите живущи в града и да не се попречва свободното напредване на хората. От страна на Столична дирекция на вътрешните работи се одобряват всички ограничения за недопускане нарушаването на публичния ред.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР