Освен бизнеса си, бившата водеща ще продължи да се занимава

...
Освен бизнеса си, бившата водеща ще продължи да се занимава
Коментари Харесай

Албена Вулева Трупа Пачки От Зловещ Бизнес!

Освен бизнеса си, някогашната водеща ще продължи да се занимава и с вълшебства. Тя призна във визитката си за „ Биг Брадър “, че се занимава с приложна магия и е търсена от всевъзможни хора, които имат потребност от помощ. Тогава Албена разкри още, че добре й се получават урочасванията и като цяло черната магия й се отдава.

И след риалити формата Вулева няма да спре да се занимава точно с черна магия. Досега тя прибирала по 200-300 лв. за „ сеанс “, само че имала желание да вдигне цената си. Говори се, че Вулева приела исляма не толкоз от обич към религията, колкото с користни цели. От много време тя се увличала по черните вълшебства, само че нямала достъп до този тайнствен свят. Нейните близки й подшушнали, че в случай че стане мюсюлманка, ще може да изучи от близко практиките на ходжите и дори да прибира пари от това.

По това време Албена била закъсала с парите и не се бавила доста. Тя бързо потърсила какви са опциите за промяна на религията. Първоначално Вулева се заела с проучването на Корана. След това Албена навлязла и в по-дълбоката материя – дебрите на черната магия. Бившата водеща се допитала до ходжа, който провел образование и я въвел в тъмните практики.

Албена Вулева подвига таксите за черна магия сн. Facebook

След финала на „ Биг Брадър “ Албена станала още по-търсена и решила да вдигне таксата за вълшебства.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР