Освен битки в приключенското риалити вече прехвърчат и любовни искри

...
Освен битки в приключенското риалити вече прехвърчат и любовни искри
Коментари Харесай

Любов ли е? Мирела от „Игри на волята“ се обясни на Валери

Освен борби в приключенското риалити към този момент прехвърчат и любовни искри сред някои участници

Мирела от племето на Безстрашните в " Игри на волята " постоянно е определяна като наивна, а страстите при нея постоянно взимат връх. Затова и постоянно виждаме сълзи в очите ѝ, а последните бяха около загубата на Валери.

Защо се стигна чак до там, че Мирела да плаче за елиминацията на съотборник? Именно това тя изясни в профила си в Instagram, написа каналът Vbox7.

" Късаше ми се сърцето по този начин както се късаше и тогава… Когато загубиш другар в тази изолирана среда, имаш възприятието че си го изгубил завинаги… ", изясни Мирела.



След това танцьорката продължи с послание към Валери като че ли към този момент Валери не е измежду живите. " Усеща се неналичието ти. Ти беше сърцето и душата на племето. Всички те обичаме. Винаги искаше да има мир и съгласие. Нямаше борба, в която да не пролееш и пот и кръв…не за себе си, за племето ", написа тя.

Иначе Мирела и Валери постоянно са в една компания, когато участниците гледат шоуто.

Мирела постави и завършек на спекулациите, че е била манипулирана от Евгения Джаферович. В стори тя постави тяхна обща фотография, която придружи с емоджи сърце. Така че очевидно драма и там няма.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР