Освен баща на Бионсе, Д-р Матю Ноулс може да бъде

...
Освен баща на Бионсе, Д-р Матю Ноулс може да бъде
Коментари Харесай

Бащата на Бионсе похвали Азис, сравни го с дъщеря му

Освен татко на Бионсе, Д-р Матю Ноулс може да бъде именуван и бащата на хитовата от края на 90-те женска R&B група Destiny`s Child. В началото на 90-те доктор Ноулс приключва стопанска система и бизнес администрация и работи като продавач на здравно и офис съоръжение, само че през 1992 година напуща работата си и основава музикална компания. Именно тя събира звездното трио - Бионсе, Кели и Мишел. През 1997 тяхната група Destiny`s Child подписва контракт с " Колумбия рекърдс " и се трансформират в музикална сензация на международната сцена.

В момента доктор Матю Ноус се е отдал на своите студенти и предава опита си в Университета в Тексас и Лондонския лицей по изобретателни медии. Родните ни звезди имаха изключителния късмет да се срещнат с доктор Ноулс, който беше специфичен посетител на конференцията " SoAlive ", която се организира през уикенда в столицата ни. От тази звездна аудиенция обаче най-вече може да се радва Азис, който получи международно самопризнание от първа лига в международния шоубизнес, написа actualno.com.

" Вашата звезда Азис е като моята щерка Бионсе. Той основава нова епоха с неговата храброст да се превъплъщава и да сплотява всички хора на планетата - освен хората от ЛГБТ, само че и другите раси. Именно това направи моята щерка с един от първите си концерти ", сподели именитият продуцент по време на визитата си в България.

Д-р Матьо Ноулс похвали и други родни звезди, само че несъмнено кралят на поп фолка му е направил най-силно усещане, изключително като се има превдид, че сходно на звездната му щерка Азис е рекордьор по гледания на видеата му в YouTube и също се радва на международна популярност.

" В тази промишленост би трябвало да се работи всеки един ден, без отмора. По-лесно е, когато си самостоятелен реализатор, по-трудно, като си в група. Отнема най-малко 6 години, с цел да почне нещо да се получава. Споделянето е доста значимо. Освен това не е хубаво, когато една група е четно число, тъй като постоянно ще има разногласия. Ако е нечетно, ще е по-лесно - ще има болшинство, а то ще печели в разногласията ", изясни още доктор Ноулс.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР