Освен ако не са поели по пътя на скандалния синдикален

...
Освен ако не са поели по пътя на скандалния синдикален
Коментари Харесай

Пред чия къща трябва да викат „Уууу!“ синдикатите вместо да тормозят гражданите

Освен в случай че не са поели по пътя на скандалния синдикален необут Джими Хофа и неговите сътрудници от „ Ирландеца “ на Чарлз Бранд, които  се договарят скрито с работодателите и мафията, само че пред бачкаторите се вършат на благодетели.

 

Финансовият специалист от КНСБ Любослав Костов, че 65 милиарда лв. е бюджетът на страната, а растежът на желаните заплати, че коства да данъкоплатците 700 млн. лв.. Това е един 1% от всички разноски и няма проблем да се обезпечат.

 

Чухме също синдикални водачи да декларират ядосано стотина път за един ден, че се намирали пари за американски самолети, само че за заплати нямало. Акцентът пада върху „ американски “. Ако купувахме съветски самолети несъмнено тонът щеше да е напълно различен, само че да не нагазваме в тази тематика, тъй като може да се окажем тресавище…

 

И едно предложение, с ваше разрешение, обвързвано с горещата тематика. Нека революционизираните синдикални шефове заведат смелите редици на протестиращите пред къщата на Бойко Борисов в Банкя. Те са положителни другари с него, да отидат пред оградата и да попитат: Защо ти, като министър председател, наля към 3 милиарда в Руски/Турски поток, без да попиташ българите?  Подари ги на Путин, а нашите заплати си останаха най-ниски в Европа. И по този начин 12 години!

 

Аз пък имам запитване към профсъюзните босове: Защо не вдигнахте митинги, когато пред очите на всички Борисов стори това, което стори? Защо мълчахте тогава? Сигурно е обективен гневът ви през днешния ден, само че къде беше той до неотдавна?

 

И ще напомня: когато през 2020 хиляди желаеха оставката на Борисов и Гешев, водачът на КТ „ Подкрепа “ Димитър Манолов ги назова инфантили. Само че инфантилите, доста от които деца на синдикалисти, желаеха да се спре корупцията, финансите да се разпределят заслужено и всички да живеят обикновено.

 

С тези три милиарда, закопани с съветските тръби, мечтаното нарастване щеше да се случи 4 години подред. Синдикалната Роза Люксембург в роден вид, която е доста по-често в медиите, в сравнение с измежду тружениците, не направи ли тази елементарна сметка? А в случай че се прибавят и тези 12 милиарда, които Европейска комисия твърди, че се крадат годишно у нас посредством корупционни практики, не се ли получава колосална сума, която би ни отлепила от дъното на беднотията?

 

Но не чуваме босовете от КНСБ и КТ „ Подкрепа “ да приказват за тези неща. Не сме чули нито един път да бъде упоменато ръководството на ГЕРБ, което насади мафиотско-мутренско-олигархичен модел. Защо?

 

Досещаме се защо…

 

Иначе доста българи поддържат синдикалните претенции, тъй като са обективни. Но дано се чуе гневният глас и по адрес на отговорните за дереджето на популацията.

 

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР