Осуетиха контрабанда на голямо количество хероин през ГКПП „Дунав мост

...
Осуетиха контрабанда на голямо количество хероин през ГКПП „Дунав мост
Коментари Харесай

Иззеха голямо количество хероин на ГКПП Дунав мост

Осуетиха контрабанда на огромно количество хероин през Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дунав мост Видин-Калафат “, оповестиха от прокуратурата.

На 19 октомври дошъл товарен автомобил с българска регистрация. Водачът декларирал, че транспортира групажна стока с последна дестинация Холандия.

Митническите чиновници са отклонили транспортното средство за щателна инспекция. В хода ѝ са били открити 20 машини за стерилизация, опаковани в 10 кашона.

При отваряне на фабричните капаци на машинитe инспекторите са разкрили огромно количество пакети, съдържащи кафяво прахообразно вещество. При осъществен полеви наркотест то реагирало на хероин.

Установени са 79 пакета с наркотичното вещество с общо количество 40,7 кг. Възложено е осъществяване на експертни информации на откритото в камиона вещество и за цената на дрогата.

Водачът на камиона е притеглен в качеството на обвинен за опит за контрабанда на наркотично вещество през границата на страната. По искане на Окръжна прокуратура-Видин съдът му е наложил мярка - непрекъснато задържане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР