Островните Нова Зеландия и Австралия вече посрещнаха новата 2021 г.,

...
Островните Нова Зеландия и Австралия вече посрещнаха новата 2021 г.,
Коментари Харесай

Нова Зеландия и Австралия са вече в 2021 г., зрелището бе в небето /снимки/

Островните Нова Зеландия и Австралия към този момент посрещнаха новата 2021 година, само че този път без огромни събирания на открито поради пандемията.
Все отново в пощадената от болестта Нова Зеландия имаше музикални фестивали и пиротехнически спектакли по случай Нова година, за разлика от огромна част от останалия свят, където са в действие ограничавания поради пандемията, заяви ДПА.
В най-големия град Окланд светлинно шоу бе последвано от петминутна заря в среднощ.
Нова Зеландия се оправя сполучливо с преодоляването на пандемията, страната не бе наранена от втора вълна на инфекции през есента и е записала напълно дребен брой нови случаи през последните месеци. Една от най-големите прояви е тридневен музикален фестивал край град Гизбърн с към 20 000 участници.
В Сидни, най-големият австралийски град, фамозната новогодишна заря се състоя в залива при съвсем тотално неявяване на аудитория. В северната част на мегаполиса неотдавна се появи огнище на болест с към 150 случая.
Бе препоръчано най-малко към 5000 души от първата линия в битката против ковид да участват на зарята, в символ на признателност, само че и това бе зачеркнато.
Австралийците наблюдаваха фойерверките си тази година по малкия екран в домашна конюнктура, като броят на присъстващите не би трябвало да надвишава 5 души.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР