Остров Света Анастасия ще се превърне в художествено ателие, в

...
Остров Света Анастасия ще се превърне в художествено ателие, в
Коментари Харесай

Ателиета по рисуване ще се провеждат на о. Св. Анастасия

Остров Света Анастасия ще се трансформира в художествено ателие, в което всеки ще може да даде шир на своя гений и да рисува по нестандертен метод със сангрия. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас. Проектът се назовава " ОСТРОВна МАГИЯ " и се реализира със съдействието на Арт Студио/Be creative.
" Всеки четвъртък, единствено против 35 лева ще имате опция да рисувате с Арт Студио/Be creative. В цената са включени всички нужни материали за изобразяване. Инициативата започва на 25 юни, а тематиката на първото издение е задъчната " Дама с макове ". Участието в ателиетата става единствено след предварителна резервация на тел. 0882 004 124 - деен е всеки ден от 9.00 до 17.00 часа или на email: [email protected] ", показват от Общината.
Тръгването от " Магазия 1 " е в 17.30 часа (необходимо е да бъдете на пристана в 17.00 часа, с цел да се избегне скупчването на хора). Пристигането на острова е в 18.00 часа, а отплаването назад - в 21.00 часа.
" Ако не планирате да участвате в ателиетата, може просто да се насладите на залеза от терасата на лекарната с чаша вино или да вечеряте в ресторант " 100 години обратно ", който предлага достоверна кухня с морски специалитети, приготвени по остарели бургаски предписания. Побързайте! Местата са лимитирани! Провеждането на събитието става при записани най-малко 5 индивида ", обявиха още от Общината.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР