Остров Фламинго, както го наричат ​​много туристи, се намира край

...
Остров Фламинго, както го наричат ​​много туристи, се намира край
Коментари Харесай

Знаете ли къде и какъв е остров Фламинго

Остров Фламинго, както го назовават ​​много туристи, се намира край Аруба и е частна благосъстоятелност на хотел Renaissance. Достъпен е единствено от борда Малка Шхуна. Тя е на разположението на посетители и гости против билет от 99 $. Частният остров е дом на няколко плажа, в това число един, който е изпълнен с птици фламинго, съобщи Profit.bg.

Хотелът продава единствено 30 билета дневно на посетителите, които не са настанени в него, тъй че, с цел да има късмет за билет, би трябвало да пристигнете в главната част на хотела до 8 часа сутринта, показва T+L. Ако въпреки всичко стигнете до лодката, се насладете на пътуването. То дава взор на посетителите към многочислените плажове на острова, дружно с многоцветните лодки, закотвени в пристанището, до момента в който фамозните ветрове на Аруба се блъскат по вълните.

След малко пътешестване до острова и няколко минути разходка, вие пристигате на плажа, където мигновено попадате в компанията на екзотичните птици. С блестящо розовите си пера, контрастиращи на тюркоазената вода на Карибско море, те дават поразителна панорама. Сякаш незаинтересовани от посетителите, птиците фламинго се разхождат в близост, в търсене на храна.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР