Остро недоволство срещу съдийския наряд за днешния полуфинален мач реванш

...
Остро недоволство срещу съдийския наряд за днешния полуфинален мач реванш
Коментари Харесай

Феновете на Ботев ревнаха срещу рефера

Остро неодобрение против съдийския наряд за днешния полуфинален мач реванш от шампионата з Купата на България, показаха почитателите на Ботев. Както е известно от комисията на пловдивчанинът Йордан Сталев пратиха скандалния Станислав Ставров да раздава правораздаване на започващият на следващия ден в 18.30 дуел. 
" Неуважаеми ретро мутри, поръчкови съдии, длъжностни лица, управници на родния ни футбол, при най-малката неправда на следващия ден, проведените последователи на Ботев Пловдив ще разкрият пред цялата българска, европейска и международна футболна общност сюжета и имената на всички забъркани, имена, които са до болежка познати на родната ни футболна сцена! Хубаво си правете сметката, тъй като проектът ви е към този момент явен и никой не може да се подиграва с Ботев и ще гоним нарушителите до дупка! "
Според жълто-черните ентусиасти сюжетът планува: " Ранни картони, опити за съзнателно контузване на наши футболисти, изгонени основни футболисти, напън от мутри върху други, арбитър, избран седмица преди жребия- всичко това е част от проекта Ботев да не играе край и ние заставаме зад думите си! "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР