Острието на Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър

...
Острието на Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър
Коментари Харесай

Вежди Рашидов е готов да се върне в парламента, ако Борисов има нужда

Острието на Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко е подготвен да се върне в Народното събрание. Това заяви самият той за Стандарт, откакто от структурата на в Пловдив оповестиха, че е номиниран на избираемото трето място след лидера Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Радомир Чолаков.

Ако Борисов има потребност от моята възраст, от моя опит и от моята експертност, подготвен съм да се върна, съобщи Рашидов.

Той напомни, че е бил 5 пъти народен представител до момента. И изясни за какво се е отказал от мястото си в последните два Народното събрание.

С яйца страна не се ръководи. Дойдоха на власт едни деца, които не са плащали сметки за ток и газ, които взеха решение да се забавляват с властта. Затова помолих Борисов да се отдръпва, сподели някогашният министър на културата. И добави: " Но в този момент виждам какво направиха. Заради тях през зимата гладът ще е заплашителен, студът ще е заплашителен ".

Бих се върнал, с цел да оказа помощ. Тези млади политици би трябвало да схванат, че животът на българина е най-важното нещо, сподели още Вежди. И заключи: " Има една висша полезност - българинът ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР